Prajitura "Minunea" cu crema de zahar ars si pandispan de ciocolata


Prajitura aceasta este ca un "curcubeu pe cerul gurii", atat de buna este! Trebuie sa o incerci macar o data.

Ingrediente:

Pentru crema de zahar ars

800 ml lapte proaspat nedegresat
5 oua mari sau 6 medii (in jur de 350 g cantarite cu coaja)
180 g zahar alb
1 lingurita extract de vanilie, rom sau brandy (dupa preferinta)
coaja razuita de la o jumatate de portocala (preferabil netratata)
4 linguri de zahar pentru a carameliza forma

Nuci de casa, ca in copilarie! Reteta asta o facea si bunica!

Pentru pandispanul de ciocolata

1 ou mare
100 ml lapte
100 g zahar
100 ml ulei (eu am folosit de floarea-soarelui)
100 g de faina alba
1 lingurita de praf de copt
3 linguri cu varf de cacao amara (30 g)

Avem nevoie de o forma de copt ce poate fi pusa si pe ochiul aragazului si in cuptor.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri