Prajitura "Minunea" cu crema de zahar ars si pandispan de ciocolata


Prajitura aceasta este ca un "curcubeu pe cerul gurii", atat de buna este! Trebuie sa o incerci macar o data.

Ingrediente:

Pentru crema de zahar ars

800 ml lapte proaspat nedegresat
5 oua mari sau 6 medii (in jur de 350 g cantarite cu coaja)
180 g zahar alb
1 lingurita extract de vanilie, rom sau brandy (dupa preferinta)
coaja razuita de la o jumatate de portocala (preferabil netratata)
4 linguri de zahar pentru a carameliza forma

Nuci de casa, ca in copilarie! Reteta asta o facea si bunica!

Pentru pandispanul de ciocolata

1 ou mare
100 ml lapte
100 g zahar
100 ml ulei (eu am folosit de floarea-soarelui)
100 g de faina alba
1 lingurita de praf de copt
3 linguri cu varf de cacao amara (30 g)

Avem nevoie de o forma de copt ce poate fi pusa si pe ochiul aragazului si in cuptor.


Abonează-te pe

Citește și:

Chec in 3 culori din 5 oua! Rapid si delicios

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Cea mai gustoasa reteta de ciocolata calda cu bezele! Nu ai mancat niciodata ceva atat de gustos!

Regele torturilor: Tort in trei culori cu mousse de ciocolata!

Prajitura VANILINA, cu biscuiti, budinca si fructe! Fara COACERE, gata in 10 minute!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Mantea s-a filmat complet nemachiată! Cât de frumoasă este!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri