Prajitura desteapta cu cacao! Incearca o reteta simpla, dar delicioasa!


Ti-e pofta de o prajitura buna? Incearca aceasta reteta care te va cuceri!

 

Ingrediente:
110 gr. unt
600 ml. lapte
120 gr. faina
45 gr. cacao
4 oua
150 gr. zahar
30 ml. cafea espresso (optional)
zahar praf si fructe pentru ornat
Mod de preparare:
Se topeste untul intr-o craticioara si se lasa deoparte sa se raceasca. Laptele se incalzeste si se lasa deoparte intr-un bol se amesteca faina si pudra de cacao. Albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul pana cand devin crema; se adauga untul topit, cafeaua espresso (atentie sa nu fie foarte fierbinte!), faina amestecata cu pudra de cacao si laptele caldut; se mixeaza la viteza mica. In compoziţia obţinuta se adauga treptat albusurile batute spuma. Compoziţia obţinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava de dimensiuni 28 x 20 cm) si se pune la cuptor pentru aprox. 50 minute la foc mediu prajitura se taie abia dupa ce s-a racit foarte bine
Prajitura s-a separat foarte frumos: doua straturi de piscot subţire umplute cu o crema densa de cacao (ca si o budinca de cicolata puţin mai tare).
Sursa: wowbiz.ro

Ingrediente:

110 gr. unt
600 ml. lapte
120 gr. faina
45 gr. cacao
4 oua
150 gr. zahar
30 ml. cafea espresso (optional)
zahar praf si fructe pentru ornat

Mod de preparare:

Se topeste untul intr-o craticioara si se lasa deoparte sa se raceasca. Laptele se incalzeste si se lasa deoparte intr-un bol se amesteca faina si pudra de cacao. Albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul pana cand devin crema; se adauga untul topit, cafeaua espresso (atentie sa nu fie foarte fierbinte!), faina amestecata cu pudra de cacao si laptele caldut; se mixeaza la viteza mica. In compoziţia obţinuta se adauga treptat albusurile batute spuma. Compoziţia obţinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava de dimensiuni 28 x 20 cm) si se pune la cuptor pentru aprox. 50 minute la foc mediu prajitura se taie abia dupa ce s-a racit foarte bine

Prajitura s-a separat foarte frumos: doua straturi de piscot subţire umplute cu o crema densa de cacao (ca si o budinca de cicolata puţin mai tare).

Sursa: wowbiz.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 România! În Focșani rata de infectare a scăzut considerabil

BOMBĂ în showbiz! Ce a aflat Alin Oprea despre trecutul soției este incredibil!

Jo și Juno și-au spus "ADIO" definitiv! "Îmi doresc foarte mult..."

Care e temperatura normală a corpului. Când trebuie să te îngrijorezi

EXCLUSIV! Berna de la „Puterea Dragostei”, legătură secretă cu Dan Bilzerian?!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020! Nativii zodiei Leu au probleme de sănătate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri