Prajitura delicioasa cu nuci. Fara faina, fara zahar si fara coacere

Prajitura delicioasa cu nuci. Fara faina, fara zahar si fara coacere
Prajitura delicioasa cu nuci. Fara faina, fara zahar si fara coacere

Vrei un desert sanatos si delicios? Iata o reteta de prajitura cu nuci si crema de ciocolata si ananas.

 

Ingrediente:
Blat:
– 2 mâini nuci,
– 1 mâna smochine si jumatate curmale
– 7 lingurig fulgi de ovaz
– cardamon.
Procesati toate ingredientele la blender. Puneti intr-o tava si bagati la congelator pâna faceti urmatorul strat.
Crema de ciocolata:
– 250 gr. caju
– carob,
– 3 linguri indulcitor
– 4 linguri ulei de cocos
Procesati toate ingredientele la blender. Adaugati peste blat si bagati din nou la congelator pâna faceti urmatorul strat.
Crema de ananas:
150g caju,
1/3 ananas,
– indulcitor
4 linguri ulei de cocos
Procesati toate ingredientele la blender. Adaugati peste blat si crema de ciocolata si puneti la congelator din nou.
Glazura:
2 mâini de nuci coapte si maruntite grosier amestecate apoi cu pasta de curmale.
Pasta de curmale se face tot prin  procesarea la blender a vreo 15 curmale impreuna cu apa calda pâna se face o crema fina.
Dupa ce puneti si glazura, lasati la congelator 12 ore.
Sursa

Ingrediente:

Blat:

– 2 mâini nuci,
– 1 mâna smochine si jumatate curmale
– 7 lingurig fulgi de ovaz
– cardamon.

Procesati toate ingredientele la blender. Puneti intr-o tava si bagati la congelator pâna faceti urmatorul strat.



Crema de ciocolata:

– 250 gr. caju
– carob,
– 3 linguri indulcitor
– 4 linguri ulei de cocos

Procesati toate ingredientele la blender. Adaugati peste blat si bagati din nou la congelator pâna faceti urmatorul strat.

Crema de ananas:

150g caju,
1/3 ananas,
– indulcitor
– 4 linguri ulei de cocos

Procesati toate ingredientele la blender.
Adaugati peste blat si crema de ciocolata si puneti la congelator din nou.

Glazura:

2 mâini de nuci coapte si maruntite grosier amestecate apoi cu pasta de curmale.

Pasta de curmale se face tot prin  procesarea la blender a vreo 15 curmale impreuna cu apa calda pâna se face o crema fina.

Dupa ce puneti si glazura, lasati la congelator 12 ore.


Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

“Dragostea te va face să plângi”, un serial emoționant, din 31 martie, la Kanal D2

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

De la ce a pornit incendiul devastator de pe Calea Moşilor: "Se afla în trafic". Flăcările s-au extins foarte repede, auzindu-se mai multe explozii. 7 mașini afectate

VIDEO Anchetă după aventura cu bolidul. Milionarul Andrew Tate este în vizorul unei anchete

Ionuța de la “Casa iubirii” iubește din nou: „Lucrurile merg spre bine”. Fosta concurentă a dezvăluit cine este iubitul ei, dar și motivul pentru care nu s-a mutat la București

Laura si fetița ei de 8 ani, ucise. A intrat peste ele în casă și...


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies