Prajitura cu mere si glazura de cacao (de post)! Uite cum se face!


Aceasta prajitura se face foarte usor si este delicioasa!

 

Ingrediente:
1 cana mere rase
1 cana faina
1 cana zahar
1 cana ulei
1 plic praf de copt
scortisoara
nuci, stafide ( dupa dorinta fiecaruia)
zahar vanilat
Glazura:
6 lg cacao
6 lg zahar
6 lg apa
100 gr. margarina
Preparare:
Intr-un bol se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara si se amesteca bine.
Adaugam faina impreuna cu praful de copt si uleiul in compozitie pana se omogenizeaza.
Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se rumeneste si se desprinde usor de pe marginile tavii
Glazura
Se pune un ibric pe foc impreuna cu margarina si apa,cand s-a topit adaugam zaharul si cacaoa amestecand continuu
Cand prajitura s-a racit adugam glazura.
Sursa

Ingrediente:

1 cana mere rase
1 cana faina
1 cana zahar
1 cana ulei
1 plic praf de copt
scortisoara
nuci, stafide ( dupa dorinta fiecaruia)
zahar vanilat

Glazura:

6 lg cacao
6 lg zahar
6 lg apa
100 gr. margarina

Preparare:

Intr-un bol se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara si se amesteca bine.

Adaugam faina impreuna cu praful de copt si uleiul in compozitie pana se omogenizeaza.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se rumeneste si se desprinde usor de pe marginile tavii

Glazura 

Se pune un ibric pe foc impreuna cu margarina si apa,cand s-a topit adaugam zaharul si cacaoa amestecand continuuCand prajitura s-a racit adugam glazura.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri