Prajitura cu budinca de vanilie si ciocolata! Este ideala pentru Sarbatori!


Prajitura in spiritul sarbatorilor, cu budinca de vanilie si ciocolata, nuci si branza cremoasa.

 

Ingrediente
200 g de faina
200 g de nuci
100 g de unt nesarat, moale
230 g de branza cremoasa, moale
200 g de zahar pudra
230 g de frisca tare
800 ml de lapte
100 g de pudra de budinca de vanilie
100 g de pudra de budinca de ciocolata
nuci maruntite
fulgi de ciocolata
Mod de pregatire
Se preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius.
Se unge cu ulei o tava de aproximativ 30 x 20 cm.
Intr-un bol mediu, se amesteca faina, nucile si untul.
Apoi, se toarna amestecul in tava.
Se da la cuptor pentru 15 minute, dupa care se lasa la racit.
Intr-un alt bol, se amesteca branza cremoasa, zaharul, si jumatate din cantitatea de frisca, pana cand se formeaza o pasta fina.
Se acopera blatul din tava cu amestecul.
Apoi, se pregateste budinca de vanilie, cu 400 ml de lapte, dupa care se intinde peste blatul acoperit cu amestecul cu frisca.
Dupa aceea, se adauga un strat de budinca de ciocolata, pregatita cu 400 ml de lapte.
Dupa aceea, se adauga compozitia de frisca ramasa.
Se da la frigider pentru cel putin doua ore sau peste noapte.
In final, se decoreaza cu nuci si ciocolata si se taie in bucati patrate.
Sursa

Ingrediente

200 g de faina
200 g de nuci
100 g de unt nesarat, moale
230 g de branza cremoasa, moale
200 g de zahar pudra
230 g de frisca tare
800 ml de lapte
100 g de pudra de budinca de vanilie
100 g de pudra de budinca de ciocolata
nuci maruntite
fulgi de ciocolata

Mod de pregatire

Se preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius.

Se unge cu ulei o tava de aproximativ 30 x 20 cm.

Intr-un bol mediu, se amesteca faina, nucile si untul.

Apoi, se toarna amestecul in tava.

Se da la cuptor pentru 15 minute, dupa care se lasa la racit.

Intr-un alt bol, se amesteca branza cremoasa, zaharul, si jumatate din cantitatea de frisca, pana cand se formeaza o pasta fina.

Se acopera blatul din tava cu amestecul.  

Apoi, se pregateste budinca de vanilie, cu 400 ml de lapte, dupa care se intinde peste blatul acoperit cu amestecul cu frisca.  
Dupa aceea, se adauga un strat de budinca de ciocolata, pregatita cu 400 ml de lapte.

Dupa aceea, se adauga compozitia de frisca ramasa.

Se da la frigider pentru cel putin doua ore sau peste noapte.

In final, se decoreaza cu nuci si ciocolata si se taie in bucati patrate.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri