Prajitura "Craiasa Zapezii" este ideala pentru masa de Craciun. Gustul ei desavarsit de cucereste de la prima inghititura.
Ingrediente:
Pentru blat:
4 linguri faina
5 linguri de zahar
5 albusuri
3 linguri ulei
1/2 pachet praf de copt
Pentru crema:
4 linguri amidon alimentar (faina)
150 gr zahar
3 plicuri zahar vanilat
5 galbenusuri
500 ml lapte
100 gr ciocolata amaruie
250 gr margarina Rama Maestro
Prajitura cu mere si biscuiti, fara COACERE! Perfecta pentru post!
Alte ingrediente:
200 ml lapte
200 gr biscuiti Petite Beurre
250 ml frisca
50 gr nuca de cocos
Mod de preparare:
Blat:
Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se topeste.
Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni 25×35) apoi coacem 15 minute, la 175 grade Celsius.
Scoatem blatul si caldut il insiropam cu 3-4 linguri de lapte cald.
Prajitura economica cu blat de cacao si umplutura de cocos!
Citeste continuarea AICI.