Pozițiile sexuale mai bune ca mersul la sală!


Pozițiile sexuale mai bune ca mersul la sală!

Știai că poți să lucrezi anumite grupe musculare doar cu ajutorul sexului? Iată care sunt pozițiile care te ajută cel mai mult.


In articol:

Pozițiile sexuale mai bune ca mersul la sală!

Știai că poți să lucrezi anumite grupe musculare doar cu ajutorul sexului? Iată care sunt pozițiile care te ajută cel mai mult.

Coapse- Trebuie să începi în poziția Cowgirl și apoi să ajungi mai mult într-o poziție de broască.

Nu sună sexy, însă este eficient. Ești deasupra, dar odihnește-ți picioarele pe pat. Pe măsură ce te miști de sus în jus, poziția devine o genuflexiune joasă care țintește mușchii coapselor.

Abdomenul inferior- Așează-te în poziția lotusului. Tu și partenerul tău stați pe canapea, îmbrățișați strânși. Încordează-ți mușchii abdominali în timp ce îți miști pelvisul de jos în sus.

Citeste si: O femeie de 91 de ani a murit după ce a făcut sex sălbatic cu vecinul ei! Medicii au rămas şocaţi atunci când au văzut ce avea femeia în zona genitală

Citeste si: 7 greșeli in căsnicie pe care chiar și cei deștepți le fac. Multă lume neglijează punctul 6

Citeste si: Femeia supranumită "Bestia" a murit în timp ce făcea sex

Citeste si: Acest tânăr de 19 ani a renunțat la iubita lui de 77 ani pentru a se căsători cu o femeie în vârstă de 72 ani. Ce se întâmplă la ei în dormitor

Citeste si: O fată de 14 ani din Iași, ținută în viață de aparate, din cauza unui regim. Dieta, recomandată de un medic, i-a distrus organismul

Triceps- După ce ai încercat poziția lotusului, mergi mai departe. Doar că de această dată, în loc să îți înfășori picioarele și mâinile în jurul spatelui său, stai pe spate și pune-ți palmele pe pat, cu degetele orientate spre posteriorul tău.

Deltoizi- Gândește-te la această poziție că la doggy style cu ceva în plus. Stai în patru labe, iar el este în spatele tău, lângă pat. Pune-l să te prindă de coapse și să-ți ridice picioarele în timp ce te penetrează, astfel încât tu să rămâi în două mâini.


Abonează-te pe

Citește și:

Viața sexuală: De ce nu vor bărbații să fie activi in dormitor

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

7 greșeli in căsnicie pe care chiar și cei deștepți le fac. Multă lume neglijează punctul 6

Cele mai bizare 15 intrebări despre sex și răspunsul oferit de sexologi

Acest tânăr de 19 ani a renunțat la iubita lui de 77 ani pentru a se căsători cu o femeie în vârstă de 72 ani. Ce se întâmplă la ei în dormitor


DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Carantină prelungită pentru trei localități din Județul Ilfov!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri