Placinta-napolitana - cel mai gustos desert de toamna! Nu ai mai mancat asa ceva!


Este o placinta cu un design deosebit, care ii va impresiona pe membrii familiei tale, dar si pe musafiri.

 

Ingrediente
- 2 foi groase de placinta
- 100 g. unt la temperatura camerei
- 100 g. zahar pudra
- 100 g. de faina de migdale
- 3 oua
- cateva picaturi de esenta de migdale
Modalitate de preparare
Intr-un recipient pune untul, zaharul si faina de migdale si amesteca-le bine. Adauga 2 oua si amesteca dupa fiecare in parte. La final, pune esenta de migdale.
Intr-o tava patrata, pune o foaie de placinta peste care adaugi crema, deasupra cremei pune a doua foaie si sigileaza extremitatile celor doua foi intre ele. Unge marginile si partea de sus a placintei cu ou batut si cu ajutorul unui cutit ascutit fa modele pe margini si deasupra. Lasa placinta necoapta o ora in frigider, apoi da-o la cuptor la 160 de grade pentru 45 de minute. Las-o sa se raceasca inainte de servire.
Sursa

Ingrediente

- 2 foi groase de placinta
- 100 g. unt la temperatura camerei
- 100 g. zahar pudra
- 100 g. de faina de migdale
- 3 oua
- cateva picaturi de esenta de migdale

Modalitate de preparare

Intr-un recipient pune untul, zaharul si faina de migdale si amesteca-le bine. Adauga 2 oua si amesteca dupa fiecare in parte. La final, pune esenta de migdale.

Intr-o tava patrata, pune o foaie de placinta peste care adaugi crema, deasupra cremei pune a doua foaie si sigileaza extremitatile celor doua foi intre ele. Unge marginile si partea de sus a placintei cu ou batut si cu ajutorul unui cutit ascutit fa modele pe margini si deasupra. Lasa placinta necoapta o ora in frigider, apoi da-o la cuptor la 160 de grade pentru 45 de minute. Las-o sa se raceasca inainte de servire.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

O celebră creatoare de modă a pozat goală în cadă în luna de miere din Maldive!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri