Pizza cu blat de dovlecei - O reteta de vara


Pizza cu blat de dovlecel este o reteta rapida, de vara! Se face usor si este absolut delicioasa!

Ingrediente:

Pentru crusta:

1 ou mai mare
2 dovlecei potriviti
cca 100 gr faina alba
cca 320 gr parmezan sau mozzarella
sare

Pentru topping:
ingredientele preferate

Mod de preparare:

1. Spala dovleceii si da-i pe razatoare. Stoarce-i bine de zeama.
2. Pune sare pe dovlecei si lasa-i deoparte vreo ora. Stoarce-i inca o data.
3. Amesteca toate ingredientele pentru crusta.
4. Tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt, pune compozitia in ea, intinde-o uniform si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru maxim 25 de minute.
5. Scoate tava, pune ingredientele de la topping peste crusta si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru maxim 15 minute.

Sursa: culinar.bzi.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Ela Crăciun, vacanță de vis în Bucovina! A renunţat la Thailanda în favoarea României! "A meritat"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri