Pere fierte in vin rosu - cel mai simplu desert din bucataria nordica!


In mod traditional, bucataria nordica are la baza ingrediente ce pot fi gasite in munti, regiunile salbatice sau de coasta.

 

Va fi greu sa va abtineti sa nu gustati din pere in timp ce le pregatiti, avand in vedere miresmele de vin rosu, scortisoara si vanilie care va vor inunda bucataria. Perele se fierb timp de 40 de minute si se servesc imediat sau dupa racire, impreuna cu frisca cu vanilie si miere.
Sursa

Va fi greu sa va abtineti sa nu gustati din pere in timp ce le pregatiti, avand in vedere miresmele de vin rosu, scortisoara si vanilie care va vor inunda bucataria. Perele se fierb timp de 40 de minute si se servesc imediat sau dupa racire, impreuna cu frisca cu vanilie si miere.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 25 - 31 ianuarie 2021. Trei zodii, cu ochii în lacrimi la finalul lunii

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând de la Survivor România!

Andreea Mantea s-a filmat complet nemachiată! Cât de frumoasă este!

Horoscop zilnic marți, 26 ianuarie 2021! O zodie este în căutarea unei noi relații de cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri