Pentru tine sunt banale, dar pe ei îi înnebunesc. Obiceiuri ale femeilor pe care bărbaţii le adoră


Gesturile mici sunt esenţiale pentru o relaţie fericită şi trebuie să vină de la ambii parteneri.

Există însă câteva obiceiuri pe care femeile le consideră banale, dar pe care bărbaţii pur şi simplu le adoră. Te-ai fi gândit vreodată la ele?

Când te prinde că te uiţi la el. Cu siguranţă ştii că bărbaţii iubesc să se simtă doriţi, iar atunci când te prinde că te uiţi la el îi creşte inima în piept. Nu există sentiment mai bun pentru ei decât atunci când au convingerea că partenera lor vrea cu adevărat să fie cu ei şi oferă la rândul ei ceea ce primeşte.

Când te alinţi şi te întinzi ca o pisicuţă lângă el, îl faci să îi apară instinctul de protecţie şi va fi dornic să te îmbrăţişeze.

Citeste si: Sex după horoscop: Ce vrea la pat fiecare bărbat, în funcție de zodie

Citeste si: HOROSCOP. Semnele zodiacale predispuse la adulter. Peștii sunt între îngeri și demoni, Gemenii jonglează cu doi parteneri

Citeste si: Unele femei preferă sexul brutal. 4 sfaturi fierbinţi să încerci

Când îi porţi tricoul, care este cu două, trei mărimi mai mari, iubitul tău se bucură că te poate mângâia în voie sau poate trece direct la fapte, fiind elementul vestimentar care se dă jos cel mai uşor.

Când faci gesturi pe care doar el le vede. Poate că strâmbi cumva din nas, când râzi sau poate ai gesturi pe care le faci inconştient, dar pe care el le adoră. Poate te joci cu părul tău când eşti nervoasă, orice ar fi, dacă eşti naturală, el apreciază toate aceste nimicuri care te definesc şi diferenţiază.

Când te legeni în timp ce mergi. Cu siguranţă, iubitul tău te recunoaşte dintr-o sută după mers.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri