Aceasta reteta de pasca este delicioasa, mai ales pentru ca nu contine aluat.
Ingrediente:
500 gr branza dulce vaci
150 gr zahar
3 oua
1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
80 ml smantana dulce
1 plic praf de
1 plic zahar vanilat
1 plic extract vanilie
100 gr stafide
30 gr unt topit
1 fiola esenta rom
Mod de preparare:
Stafidele le-am pus la hidratat in esenta de rom si apa calduta, cat sa le acopere, lasandu-le cel putin 30 minute. Branza de vaci am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, extractul de vanilie, praful de budinca si praful de copt.
La compozitie am adaugat smantana, untul topit, stafidele hidratate, iar la final am incorporat usor cu o lingura albusurile batute spuma cu putina sare.
Aluatul obtinut l-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, pentru cca 1 ora. Dupa cca 30 de minute, am acoperit forma cu o hartie de copt, pentru ca pasca sa nu se arda foarte tare la suprafata.
Sursa
Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro