Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”

Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”
Pârjoalele moldovenești preparate la aburi, rețeta Cristinei Șișcanu. “Nu le facem în ulei mult, așa cum se fac.”

Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.

Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.

Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru pârjoalele moldovenești

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu aniversează 13 ani de căsnicie! Cei doi soți au făcut o slujbă de mulțumire cu ocazia acestui eveniment: „A început slujba, dar Mădălin avea treabă.”

Citește și: Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cristina Șișcanu  a obișnuit urmăritorii cu rețelele sale pe care le împarte pe mediul online, astfel că de această dată a pregătit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate nu în ulei, așa cum suntem obișnuiți, ci la aburi.

Ingrediente:

  • Jumătate kilogram pulpă porc tăiată
  • Jumătate kilogram piept de pui tocat
  • O ceapă
  • Un cartof
  • Un ou
  • Sare
  • Piper
  • Usturoi

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

„Foarte multe dintre voi m-ați întrebat cum se fac acele pârjoale dietetice. Astăzi le fac eu. Avem nevoie de jumătate de kilogram de carne din pulpă de porc și jumătate de kilogram din piept de pui, o ceapă dată prin răzătoare foarte mică, dacă nu aveți răzătoare foarte mică, atunci la blender, mai avem nevoie de un cartof dat prin răzătoare mică și un ou. Avem nevoie de sare, piper și usturoi granulat.

Amestecăm tipurile de carne, pulpa de porc și pieptul de pui, mai departe punem ingredientele pe rând, cartoful, nu contează în ce ordine. Amestecăm bine. De obicei, să fie mai gustoasă, se pune pâine înmuiată în lapte, dar dacă pun pâine, nu mai sunt chiar așa dietetice și atunci prefer cartoful. Adăugăm o ceapă medie tocată și punem și oul, nu trebuie bătut înainte. Punem acum usturoiul, piperul și sarea.
Aici e chestie de gust până la urmă.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Cum prepară Cristina Șișcanu pârjoalele la aburi

După ce a amestecat toate ingredientele și a făcut pârjoalele, prezentatoarea TV a făcut biuțele, pe care le-a rumenit foarte puțin într-o tigaie unsă cu ulei, apoi le-a pus la fiert pentru 15 minute într-un vas cu apă. 

„Acum care e ideea. Le vom face, dar foarte puțin la foc, doar le pârjolim puțin, ungem tigaia cu ulei, dar nu le facem în ulei mult, așa cum se fac. Ungem doar la început, dar doar la început, nu mai punem pe parcurs. Le facem măricele pentru că se strâng după. Am dat la o temperatură înaltă la plita cu inducție. Le-am pârjolit un pic, ele sunt crude la interior, apoi le punem într-o oală în care turnăm 100 ml de apă clocotită și le vom lăsa 15 minute la foc mic.
Se fac din aburi, pentru că din acea apă mică vor ieși aburii cu care se vor face.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies