Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos


Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Merg de minune cu piure şi varză murată, iar reţeta este una uşoară, dacă se respectă întocmai paşii gătirii. Pârjoalele moldoveneşti sunt un deliciu culinar, reţeta de pe vremea bunicii fiind dezvăluită de celebrul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).

 

Ingrediente: 500 g carne de viţel

500 g ceafă de porc

150 ml lapte

350 g miez de pâine albă

2 cepe mari mărar, pătrunjel

4 ouă 300 g unt

1 cartof

200 g pesmet (la ţară se pune mălai) piper, sare

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop URANIA pentru TOAMNA 2018. Se anunta trei luni complicate. Apar amaraciuni si tulburari pentru cateva zodii

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

5 tipuri de sex la care barbatii viseaza

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti stilisti braileni, a murit la doar 40 de ani!

La ce renunta Bianca Dragusanu cand merge la shopping cu fiica ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
6 Rețete de limonadă cu lămâie. Răcoritoare și fresh, sunt perfecte în zilele toride
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri