Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos
Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Merg de minune cu piure şi varză murată, iar reţeta este una uşoară, dacă se respectă întocmai paşii gătirii. Pârjoalele moldoveneşti sunt un deliciu culinar, reţeta de pe vremea bunicii fiind dezvăluită de celebrul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).

 

Ingrediente: 500 g carne de viţel

500 g ceafă de porc

150 ml lapte

350 g miez de pâine albă

2 cepe mari mărar, pătrunjel

4 ouă 300 g unt

1 cartof

200 g pesmet (la ţară se pune mălai) piper, sare

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti stilisti braileni, a murit la doar 40 de ani!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce s-a aflat că se confuntă cu probleme de sănătate! Daniel Pancu, dezvăluiri neașteptate după revederea cu antrenorul: „Am fost surprins…”

Mama tânărului de 18 ani din Timișoara, declarații sfâșietoare despre moartea fiului ei: "Este vorba de...". Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte de TRAGEDIE și în ce condiții a fost găsit Marco? Vecinii și rudele sunt în ȘOC

La ce renunta Bianca Dragusanu cand merge la shopping cu fiica ei

Surpriză de proporții în “Casa iubirii”. Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în gala de duminică: „E o glumă?”

VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies