Avem pentru tine o prajitura plina de visine si vanilie, un desert ideal de vara. In plus, ca sa iti dam o veste si mai buna, se poate face in 10 minute.
In articol:
Pandişpan cu vişine! Avem pentru tine o prajitura plina de visine si vanilie, un desert ideal de vara. In plus, ca sa iti dam o veste si mai buna, se poate face in 10 minute.
Pandişpan cu vişine! [Sursa foto: PixaBay]
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati pandispan cu visine
Pentru a pregati aceasta reteta, ai nevoie de o cana mare de visine proaspete, 100 de grame de unt nesarat, care sa fie la temperatura camerei, 100 de grame de zahar, 3 oua, 200 de grame de faina, un plic de praf de copt, 2 linguri de lapte, un praf de sare, vanilie.
Pandişpan cu vişine! [Sursa foto: PixaBay]
Cum pregatesti pandispan cu visine
Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pregatesti o tava intinsa cu foaie de copt. Mixeaza apoi untul cu zaharul impreuna, la viteza mare timp de aproximativ 5 minute, pana ce obtii un amestec pufos si aerat. Adauga apoi pe rand cate un ou la fiecare 30 de secunde de mixat.
Citeste si: Rețetă simplă de Creme Ole. Este un desert absolut delicios
Intr-un castron mai mic, amesteca praful de copt, faina si sarea. Foloseste mixerul la viteza medie si adauga alternativ amestecul de faina si laptele. Nu se amesteca foarte mult. Toarna apoi aluatul in tava pregatita si intinde uniform. Distribuie visinele uniform la suprafata.