Pandispan cu banane - reteta simpla, de la bunica de acasa!


Marele avantaj al acestui pandispan de post e acela ca e foarte versatil, ca te lasa sa te joci cu formele si culorile si peste toate astea il poti prepara si in post.

Pentru un pandispan de post delicios si pufos incearca reteta ce urmeaza. Bananele inlocuiesc cu succes ouale si ajuta ca prajitura sa iasa moale si pufoasa.

Mod de preparare

3 banane (ar trebui sa obtii 220 grame piure de banane)

150 grame zahar

2 linguri grasime vegetala

80 ml lapte de soia

180 grame faina

¾ lingurita praf de copt

3 linguri cacao

6 linguri apa fiarta

Esenta de vanilie

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Chiftelute de post! Nici nu zici ca nu au carne

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Plăcintă de post cu mere - rapidă şi delicioasă

Prajitura ieftina de post cu ciocolata

Cea mai usoara reteta de cozonac de post! Reteta veche si delicioasa!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri