Oua fierte ca la Roman cu garnitura de budinca de macaroane, cu ciuperci, sunca si limba fiarta afumata si cu sos tomat


Aceasa reteta este delicioasa si perfecta pentru masa de Sarbatori.

Ingrediente: 12 oua, 250 g macaroane, 150 g sunca, 150 g limba fiarta afumata, 150 g ciuperci, 500 g rosii, 12 crutoane prajite, 100 g unt, sare, cimbru, 30 g faina, 3 linguri vin rosu, 120 g parmezan sau cascaval ras.

Mod de preparare: Macaroanele se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara, se taie bucati si se incalzesc in unt. Se amesteca cu ciupercile sotate ta­iate felii, cu sunca si limba taiate julien. Se aseaza in mijlocul unui pla­tou si se presara pe ele parmezanul ras. Ouale pe crutoane se pun in jurul macaroanelor si se napeaza cu un sos tomat (facut din rosii, unt, cimbru, faina si vin rosu). Se servesc fierbinti.


Abonează-te pe

Citește și:

Jador, mărul discordiei dintre Brigitte și Florin Pastramă! Ce gest a făcut cântărețul?

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

COVID-19 Israel: Se prelungește carantina, iar măsurile sunt extrem de stricte

Ajutoarele sociale vor fi tăiate! Ce a declarat Raluca Turcan?

Școlile se pot redeschide în plină pandemie! Cea mai așteptată veste de elevi și de profesori

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Rareș Bogdan vorbește despre pașaportul anti-COVID-19: „E complicat și restrictiv..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri