Oua fierte ca la Roman cu garnitura de budinca de macaroane, cu ciuperci, sunca si limba fiarta afumata si cu sos tomat


Aceasa reteta este delicioasa si perfecta pentru masa de Sarbatori.

 

Ingrediente: 12 oua, 250 g macaroane, 150 g sunca, 150 g limba fiarta afumata, 150 g ciuperci, 500 g rosii, 12 crutoane prajite, 100 g unt, sare, cimbru, 30 g faina, 3 linguri vin rosu, 120 g parmezan sau cascaval ras.
Mod de preparare: Macaroanele se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara, se taie bucati si se incalzesc in unt. Se amesteca cu ciupercile sotate ta­iate felii, cu sunca si limba taiate julien. Se aseaza in mijlocul unui pla­tou si se presara pe ele parmezanul ras. Ouale pe crutoane se pun in jurul macaroanelor si se napeaza cu un sos tomat (facut din rosii, unt, cimbru, faina si vin rosu). Se servesc fierbinti.

Ingrediente: 12 oua, 250 g macaroane, 150 g sunca, 150 g limba fiarta afumata, 150 g ciuperci, 500 g rosii, 12 crutoane prajite, 100 g unt, sare, cimbru, 30 g faina, 3 linguri vin rosu, 120 g parmezan sau cascaval ras.

Vin fiert cu miere si scortisoara - miraculos pentru sanatate!!

Mod de preparare: Macaroanele se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara, se taie bucati si se incalzesc in unt. Se amesteca cu ciupercile sotate ta­iate felii, cu sunca si limba taiate julien. Se aseaza in mijlocul unui pla­tou si se presara pe ele parmezanul ras. Ouale pe crutoane se pun in jurul macaroanelor si se napeaza cu un sos tomat (facut din rosii, unt, cimbru, faina si vin rosu). Se servesc fierbinti.

Saleuri cu mac - reteta simpla din sase ingrediente!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante. Ce aventuri a trăit artista în Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri