Otrava din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

Otrava din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

Ciorba hrăneşte şi hidratează în acelaşi timp, fiind una dintre cele mai inspirate creaţii culinare.

 

Dacă puneţi la fiert legume din agricultura intensivă, aruncaţi prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrăşămintele şi pesticidele folosite la creştere.

 

Nu acelaşi lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienţi.

 

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mihai Voropchievici - Semnificaţia orelor fixe în iubire

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

Ultimul mesaj postat de Ion Drăgan înainte să moară. Ce a vrut să transmită, de fapt, artistul în ultima sa postare. CONFESIUNEA lasă fanii fără suflare

Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate