Oana Hanganu: Pentru camera copiilor – 9 reguli din Feng Shui


Oana Hanganu: Pentru camera copiilor – 9 reguli din Feng Shui

Copiii sunt deosebit de receptivi la energia din jur, iar în camera lor trebuie să domine armonia. Iar armonia în camera copiilor, se referă nu doar la ordine şi curăţenie, ci şi la o corectă amplasare a mobilierului, la alegerea culorilor dominante şi, în cazul unor tablouri sau postere, la alegerea simbolurilor şi mesajelor potrivite.

Iată 9 reguli pentru camera copilului, care respectă principiul Armoniei, din Feng Shui
.


1.) Copiii au nevoie de un somn liniştit, iar acesta depinde foarte mult de amplasarea patului, de salteaua aleasă, de materialele folosite pentru lenjeria de pat, de lumina din cameră.
Locul de dormit trebuie stabilit astfel încât copilul să poată vedea uşa de intrare în cameră, atunci când stă în pat, dar picioarele să nu fie direct îndreptate spre uşă.
Patul ar  trebui, deci, plasat ”în diagonală” faţă de uşă.
În Feng Shui, aceasta este ”poziţia de Putere” sau ”locul Dragonului”, care îi dă copilului nu doar sentimentul de siguranţă, ci şi de intimitate, pentru că ”are controlul” asupra celor care intră în cameră.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Oana Hanganu pentru luna octombrie 2018. Află care sunt zodiile favorizate

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

Oana Hanganu, specialist Kfetele.ro in FENG SHUI si HOROSCOP, trage un semnal de alarma! Neptun va fi retrograd inca doua luni! Afla cum te influenteaza

Oana Hanganu, specialist Kfetele.ro in FENG SHUI si HOROSCOP: Usa casei iti influenteaza norocul! Ce reguli trebuie sa respecti

Oana Hanganu: 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri