Oana Hanganu, specialist Kfetele.ro in FENG SHUI si HOROSCOP: Usa casei iti influenteaza norocul! Ce reguli trebuie sa respecti


Oana Hanganu, specialist Kfetele.ro in FENG SHUI si HOROSCOP: Usa casei iti influenteaza norocul! În multe culturi, uşa casei are o importanţă aparte, în primul rând pentru că delimitează spaţiul personal de ”lumea exterioară” şi pentru că are rol de protecţie. În plus, se spune că o uşă frumoasă şi în perfectă stare atrage norocul pentru cei ce locuiesc în casă. Contează, de asemenea, şi cum se deschide uşa: spre interior sau spre exterior, dar şi încăperea în care ”dă” uşa de la intrare. Culoarea, materialul din care este realizată şi obiectele decorative, dacă e cazul, contează şi ele.

Iată câteva reguli privind uşa de la intrarea în casă, pe care e bine să le respecţi:

 

Uşa trebuie să fie în perfectă stare!

Dincolo de aspectul practic, o uşă în perfectă stare atrage nu doar norocul pentru locatari, ci şi protecţia unor persoane importante, care îi pot ajuta, pe aceştia, în carieră.

Uşa trebuie să nu ”scârţâie”! Altfel, s-ar putea să ”scârţâie” multe în viaţa ta, inclusiv relaţia cu persoanele apropiate.

Uşa trebuie să fie frumos vopsită şi curată. Dacă e scorojită sau murdară, atrage situaţii care îţi afectează succesul în carieră, imaginea, prestigiul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Daria Radionova și Alex Bodi nu-și mai ascund relația! Ce spune rusoaica despre povestea lor de dragoste: „N-a fost ușor...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri