Oana Hanganu: 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi


Oana Hanganu: 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi

Oana Hanganu, astrolog şi consilier Feng Shui:

9 reguli Feng Shui de aplicat în living pentru a avea succes în carieră şi mai mulţi prieteni. Camera de zi simbolizează relaţiile cu cei din jur, succesul în carieră şi statutul în comunitatea locală. Dacă în această cameră nu există blocaje energetice, vei avea mulţi prieteni şi te vei bucura de succes în plan profesional şi în societate. Curăţenia şi ordinea sunt absolut necesare, dar contează, de asemenea,  mobilierul, culorile, obiectele decorative şi nu numai.

Iată 9 reguli Feng Shui de aplicat în camera de zi dacă vrei să te bucuri de succes în carieră şi să ai mai mulţi prieteni:

1. Camera de zi  şi holul de la intrare sunt cele mai ”vulnerabile” încăperi din locuinţă pentru că în ele se adună energia pe care o aduci la întoarcerea acasă ori o aduc musafirii tăi.


În Feng Shui se spune că ne încărcăm cu energia locurilor în care ajungem şi preluăm din energia persoanelor pe care le întâlnim. Nu întâmplător ne fac bine plimbările prin parc sau întâlnirea cu oamenii optimişti, în timp ce o ceartă la serviciu, de exemplu, ne încarcă negativ şi ne influenţează starea de spirit şi când ajungem acasă.
De aceea, în holul de la intrare şi în camera de zi este bine să păstrezi obiecte cu rol protector, care anulează energia negativă din exterior.
De exemplu amulete (cum ar fi dragonii de metal) sau obiecte de cult specifice propriei religii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Oana Hanganu: Mercur în zodia Fecioară, 6-22 septembrie 2018. Află cum te influenţează!

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Horoscop Oana Hanganu pentru luna SEPTEMBRIE 2018. O zodie are noroc extraordinar la bani, doua zodii isi vor gasi jumatatea si o zodie are sansa vietii in plan profesional

Horoscop de weekend Oana Hanganu. Află cum începi prima lună de toamnă!

Oana Hanganu - Cum atragi norocul în iubire. Ritual simplu, în 11 paşi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cu ce se albește salata de vinete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri