Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare


Ce spune noul studiu realizat în Germania de către unul dintre cei mai cunoscuți virusologi din lume. Informații importante.


In articol:

O treime din populaţie ar putea avea imunitate împotriva COVID-19, obţinută cu mult înainte de aparaţia epidemiei. Potrivit virusologului german Christian Drosten, o treime din populație ar putea avea imunitate împotriva Covid-19 de la celelalte răceli provocate în trecut de alte coronavirusuri.

Virusologul a publicat un studiu, în care a ajuns la concluzia că persoanele cu simptome mai ușoare de Covid-19 sau asimptomatice ar putea beneficia de pe urma altor infecții de la alte coronavirusuri. Studiul său arată că există la un anumit nivel o imunitate în rândul populaţiei de la alte coronavirusuri.

Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare
Oamenii care ar putea să nu se infecteze niciodată cu noul coronavirus! Un renumit virusolog face o dezvăluire uimitoare

Citeste si: Marcel Vela, informații importante: „Puteți merge unde doriți după 15 mai”

Cu toate acestea, în niciun caz, concluzia studiului său nu este că o treime din populaţie este imună.

Echipa lui Drosten a studiat celulele T ajutătoare care sunt un factor al răspunsului imun al organismului. În timpul examinării acestor celule de apărare, la 34% dintre pacienţi, celulele T reactive recunoşteau anumite părţi ale noului coronavirus.

Aşa numita reactivitate poate fi aşteptată la contactul cu boala.

Cu toate acestea, pacienţii implicați în studiu nu au avut niciun contact cu SARS-CoV-2, potrivit lui Drosten. Faptul că mai existau celule reactive se poate datora infecţiilor cu coronavirusuri umane în anotimpul rece.

În perioada de pandemie cu coronavirus în perioada 2019-2020, Drosten a ajuns să aibă un rol important ca expert în implicațiile și acțiunile necesare pentru combaterea focarului din Germania.

Aproape patru milioane de persoane, infectate până la data de 7 mai 2020

Până la data de 7 mai 2020, 3,836,819 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 265,366 de persoane au decedat și 1,308,201 s-au recuperat, potrivit https://www.worldometers.info/coronavirus. În prezent, mai mult de 2,2 milioane de persoane sunt internate și 48,073 se află în stare critică.


Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Virgil Musta, apel important către români: „Pandemia nu a trecut”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Marcel Vela, informații importante: „Puteți merge unde doriți după 15 mai”

Parlamentul a adoptat legea care le permite părinților să își ia zile libere până la încheierea anului școlar

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri