Medicul Virgil Musta, apel important către români: „Pandemia nu a trecut”


Medicul Virgil Musta, apel important către români: „Pandemia nu a trecut”

Cunoscutul medic de la Timișoara care a salvat sute de pacienți infectați cu Covid-19 a avut un mesaj important pentru toți românii.


In articol:

  Dr. Virgil Musta de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara a transmis un mesaj pentru toți cetățenii, chiar înainte de măsurile de relaxare care se vor lua începând cu data de 15 mai.

  Reputatul profesor care a salvat împreună cu echipa sa sute de pacienți infectați cu Covid-19 a transmis că de fiecare dată citește comentariile de la oameni este copleșit de emoție și că datorită lor își găsește și mai mult puterea de a lupta în continuare să vindece bolnavii din spitalul în care lucrează.

  „M-am oprit să vă scriu din nou, nu puteam altfel. Am citit cu nesaț mulțimea de comentarii ale voastre la postarea mea de ieri prin care vă rugam să spuneți cum vedeți voi în plan personal viața de după 15 mai.

  Sunteți incredibili... am avut un nod în gât și câteva lacrimi, care nici nu știu dacă au fost de bucurie sau de tristețe, pentru că am simțit și eu suferința și sacrificiul prin care ați trecut pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi.

  Ați ținut cont și de multe dintre recomandările mele, vă muțumesc mult pentru asta și vă rog să vă păstrați în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că și eu cred că niciun sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți.

  Lacrimile de bucurie și emoție sau datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie”, a transmis Virgil Musta, potrivit observatornews.ro.

  Citeste si: Parlamentul a adoptat legea care le permite părinților să își ia zile libere până la încheierea anului școlar

  În continuare, reputatul medic le-a explicat românilor că pandemia de coronavirus a fost ținută sub control datorită responsabilității de care au dat dovadă mai mulți români. Virgil Musta le-a transmis în același timp că oamenii trebuie să fie la fel de precauți, deoarece pandemia nu a trecut încă și trebuie să fie extrem de atenți după luarea măsurilor de relaxare.

  „Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi.

  Citeste si: Declarația pe proprie răspundere, pe înțelesul tuturor. Cum arată și cum trebuie completat documentul, chiar aici

   

  Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări.

  Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!

  Printre postări, am găsit multe idei, sugestii și recomandări interesante și utile, pe care le voi folosi sau voi încerca să le transmit factorilor resposabili care le pot pune în aplicare. Voi reveni să discutăm și alte teme de actualitate, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt convins ca înțelepciunea și încrederea ne vor călăuzi pașii.

  Vă mulțumesc mult. Așa să ne ajute Dumnezeu! Dr. Virgil Musta”, a continuat medicul.


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Parlamentul a adoptat legea care le permite părinților să își ia zile libere până la încheierea anului școlar

  Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

  Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

  Declarația pe proprie răspundere, pe înțelesul tuturor. Cum arată și cum trebuie completat documentul, chiar aici

  Virgil Musta: Aerul condiționat poate fi o sursă de contaminare

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  „Ajunsesem de la 116 kg la 59.” Daniel Onoriu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a ieșit din comă
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Informatiile zilei
  Parteneri