Ministrul Muncii, informații importante despre mărirea pensiilor! Când vor primi pensionarii mai mulți bani


Ce a transmis Violeta Alexandru despre mărirea pensiilor în anul 2020. Când vor primi pensionarii mai mulți bani și ce spune despre majorarea punctului de pensie.


In articol:

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un nou anunț important despre mărirea pensiilor. Aceasta i-a liniștit pe români și a confirmat faptul că acestea se vor majora din toamnă, așa cum era prevăzut în buget. Ministrul a mai precizat că așteaptă evaluarea încasărilor la buget, de la Ministerul Finanțelor.

Deși a făcut acest anunț mult așteptat de toți pensionarii români, Violeta Alexandru a fost rezervată în declarații și nu a precizat cu cât se vor mări pensiile din toamnă.

Ministrul Muncii, informații importante despre mărirea pensiilor! Când vor primi pensionarii mai mulți bani
Ministrul Muncii, informații importante despre mărirea pensiilor! Când vor primi pensionarii mai mulți bani

„Voi fi beneficiara evaluării financiare cu privire la încasările la buget pe care o va prezenta domnul ministru Cîţu în foarte scurtă vreme. Probabil că va face această evaluare după trecerea pandemiei, respectiv la maxim 6 luni de la începerea anului, atunci când această evaluare oricum trebuie făcută.

Ce pot să vă spun este că pensiile vor creşte. Aştept evaluarea încasărilor la buget pe care Ministerul Finanţelor are obligaţia să o facă şi sunt adepta comunicărilor doar pe bază de cifre şi pe situaţii generate de analiza bugetului. Nu sunt adepta răspândirii de zvonuri, şi de opinii, şi de păreri, şi ce ce mi-ar plăcea mie, şi de ce i-ar plăcea unui alt coleg. Cred că avem responsabilitatea să dăm oamenilor răspunsuri pe bază de cifre clare, care să arate încasările la buget, respectiv resursele publice pe care le avem după această pandemie”, a declarat Violeta Alexandru la TVR, potrivit Agerpres.

Ce spune Ministrul Muncii despre majorarea punctului de pensie cu 40%

Violeta Alexandru a fost întrebată și dacă se va respecta majorarea punctului de pensie cu 40%, însă nu a confirmat acest lucu, ci a precizat că această afirmația ar genera multă emoție, iar ea deține o funcție publica care impune responsabilitatea de a furniza numai informații clare.

Citeste si: Virgil Musta: Aerul condiționat poate fi o sursă de contaminare

„În acest moment, legea este în vigoare, banii sunt în buget. Urmează să facă Ministerul Finanţelor, aşa cum s-a angajat, o evaluare a încasărilor la buget şi vom avea un răspuns cu toţii. Ce pot să vă spun, este că prefer comunicările pe baza acestor date decât decât alimentarea unei stări de tensiune sau de emoţie în populaţie şi cred că oamenii trebuie să aibă încredere că vom discuta cu cifrele şi cu informaţiile

pe masă la momentul oportun”, a mai spus Violeta Alexandru despre mărirea pensiilor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

O femeie jurnalistă a efectuat un experiment!

Sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena semnificație, tradiții și superstiții

Cu ce merge combinată catifeaua

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri