O nouă avertizare de vreme rea de la meteorologi! Judeţele care se vor afla sub COD PORTOCALIU de ninsori abundente şi viscol


Viscolul şi ninsorile nu încetează în următoarele ore. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, un nou Cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol, valabil pentru 7 judeţe din sudul ţării, până miercuri seara la ora 20:00.

 

 

Aşadar, începând de miercuri dimineaţă, de la ora 06:00, judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa şi Tulcea sunt sub cod portocaliu de viscol, astfel că se vor semnala intensificări susţinute ale vântului, cu rafale în general de 55 - 65 km/h şi local în jur de 70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită, zăpada spulberată şi troienită iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

 

De asemenea, a fost emis un Cod galben care vizează tot ninsori însemnate şi viscol şi este valabil de marţi noapte, de la ora 23:00, până miercuri noapte, la ora 23:00, în Capitală şi în 11 judeţe, respectiv Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Olt, Teleorman, Dolj şi Mehedinţi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

4 joburi care te avantajează dacă ai un aspect fizic plăcut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri