Prognoza meteo pentru doua saptamani - Primavara vine mai devreme in unele regiuni din tara


Imediat dupa mijlocul iernii, vremea va prezenta o crestere neobisnuit de ridicata, in anumite zone din tara. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoare.

Imediat dupa mijlocul iernii, vremea va prezenta o crestere neobisnuit de ridicata, in anumite zone din tara.
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele 2 saptamani, in tara, iar cele mai ridicate temeperaturi vor ajunge si la 11 grade.

Banat

In urmatoarele trei zile, In Banat, valorile termice vor fi In limite normale, situandu-se In medie la 2-3 grade. Pana la Inceputul lunii februarie vremea va fi In general In Incalzire, iar temperaturile maxime, mai ridicate decat In mod obisnuit, vor ajunge, In medie, pana la 10-11 grade.

In ultimele zile din interval se va resimti o scadere treptata a temperaturilor, cu aproape 3-4 grade. Temperaturile nocturne vor fi In scadere pana miercuri, 24 ianuarie, cand vor ajunge la -6 grade. Apoi, vremea se Incalzeste, iar din 31 ianuarie vor predomina valori pozitive, conform prognozei ANM.

Crisana

Temperaturile maxime vor atinge In medie valoarea de 2 grade In urmatoarele trei zile.

Ulterior, vremea intra Intr-un proces de Incalzire treptata pana In data de 1 februarie. Maximele termice vor ajunge la 10 grade si va fi mult mai cald decat In mod normal la aceasta data.

In urmatoarele zile se va raci usor, dar, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, media maximelor diurne pe Intreaga regiune nu va mai coborI sub 6 grade.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri