Nume de femei cu ghinion. Al tău se află printre ele?


Se pare că persoanele cu astfel de nume sunt urmărite de ghinion.

Cercetătorii american au realizat un studii bazat pe numele oamenilor. De dată această, vom vorbi despre nume de femei cu ghinion. Și mai exact, despre nume rare, neobișnuite sau excentrice. Se pare că persoanele cu astfel de nume sunt urmărite de ghinion.

David Figlio, profesor în educație la Northwestern University, e unul din co-autorii acestui studiu. Datele se bazează pe dosarele a 2.000 de copii spitalizați în clinici de psihiatrie. Au observat că cei fără nume comune sufereau de cele mai grave tulburări din toată clinică.

Nume de femei cu ghinion:

Cecilia

Provine de la una dintre cele mai vechi ginte române și înseamnă „orb”. Sfânta Cecilia a fost decapitată pentru că a refuzat să se închine zeilor români. Acest nume poate purta ghinion, pentru că aduce purtătorului multe provocări în viață.

Citeste si: Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

Claudia

Persoanele care poartă acest nume se confruntă des cu probleme în cadrul familiei. În plus, nu sunt binecuvântate nici pe plan amoros, având în vedere că sunt presărate multe dezamăgiri sentimentale în destinul lor.

Citeste si: Cine și-o mai amintește pe cântăreața Sabrina? Cum arată la 50 de ani, în costum de baie, interpreta hitului „Boys“

Desdemona

Deși sună romantic și puternic, acest nume provine din cuvântul grecesc „dysdaimon”, care înseamnă „fără noroc”. Femeile care îl poartă sunt urmărite des de energii negative.

Citeste si: Pepe, cel mai sexy latino lover al Romaniei, se alatura juratilor “Bravo, ai stil!”Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri