Negresa raw, fara coacere. Reteta simpla si foarte gustoasa


Textura acestei negrese raw este asemanatoare prajiturii cu multa cacao, mai ales dupa ce sta la frigider cateva ore.

Ingrediente

1 cana nuci

1 cana curmale fara samburi

5 linguri cacao

4 linguri unt (unt de cocos sau alta grasime vegetala)

2 linguri de miere

Esenta de rom, migdale, vanilie etc. (in functie de preferinte)

Mod de preparare

Cu ajutorul unui robot de bucatarie macina foarte fin nucile. Adauga peste nucile macinate si curmalele si mixeaza pana cand amestecul e omogen.

Citeste continuarea pe Mooza.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri