Negresa cu nuca - de post! Gustoasa si satioasa!

Negresa cu nuca - de post! Gustoasa si satioasa!
Negresa cu nuca - de post! Gustoasa si satioasa!

Aceasta reteta este gata in mai putin de o ora si este foarte usor de facut.

 

Ingrediente:
2 cani apa
1 cana zahar
5 linguri cu varf de cacao
1 pachet margarina
3 linguri magiun de prune
2 cani faina alba
10 g praf de copt
1/4 lingurita bicarbonat amoniu
o lingura zeama lamaie
o cana nuca.
Mod de preparare
Cernem faina cu praful de copt intr-un castron.
Amestecam apa cu zaharul intr-o oala de inox( ceva mai mare pentru ca in ea vom amesteca toate ingredientele).
Se pune oala pe foc si amestecam pana se topeste zaharul, adaugam cacao si amestecam bine.
Se aduce la fierbere si se lasa sa sea cateva clocote, amestecand constant.
Se da oala la o parte de pe foc si se adauga margarina taiata cubulete.
Inainte de a pune toata margarina, sa ungeti bine tava in care vom coace negresa.
Amestecam pana se topeste toata margarina.
Adaugam magiunul si apoi faina treptat, amestecand cu un mixer.
Adaugam bicarbonatul de amoniu stins cu zeama de lamaie.
La sfarsit adaugam si nuca macinata, dar nu foarte fin.
Compozitia se pune in tava unsa si se da la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade C.
Se lasa sa se raceasca in tava, dupa care se va taia patratele.
Sursa

Ingrediente:

2 cani apa
1 cana zahar
5 linguri cu varf de cacao
1 pachet margarina
3 linguri magiun de prune
2 cani faina alba
10 g praf de copt
1/4 lingurita bicarbonat amoniu
o lingura zeama lamaie
o cana nuca.



Mod de preparare

Cernem faina cu praful de copt intr-un castron.

Amestecam apa cu zaharul intr-o oala de inox( ceva mai mare pentru ca in ea vom amesteca toate ingredientele).

Se pune oala pe foc si amestecam pana se topeste zaharul, adaugam cacao si amestecam bine.

Se aduce la fierbere si se lasa sa sea cateva clocote, amestecand constant.


Se da oala la o parte de pe foc si se adauga margarina taiata cubulete.

Inainte de a pune toata margarina, sa ungeti bine tava in care vom coace negresa.

Amestecam pana se topeste toata margarina.

Adaugam magiunul si apoi faina treptat, amestecand cu un mixer.

Adaugam bicarbonatul de amoniu stins cu zeama de lamaie.

La sfarsit adaugam si nuca macinata, dar nu foarte fin.


Compozitia se pune in tava unsa si se da la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade C.

Se lasa sa se raceasca in tava, dupa care se va taia patratele.

Sursa

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO Deși Robert a început să îi aducă acuzații Veronicăi, conflictul s-a mutat instant între Dorobanțu și Criss! Care să fie cauza? "Nu vreau să-ți aduc aminte că ești domnișoară, că dacă nu, vorbim de la bărbat la bărbat!"

Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante

A murit în Vinerea Mare! Celebru artist român s-a stins fulgerător

Dorobanțu ripostează DUR: "Păi cum să-i zici la un bărbat, tu ca femeie că el e șeful meu. Unde este demnitatea ta?". Concurentul din Casa Iubirii critică în termeni aspri comportamentul și acţiunile Patriciei. Ce acuzaţii îi aduce

Cât mai durează până când recalcularea pensiilor se încheie? Președintele Casei Naționale de Pensii Publice a anunțat

Pensionarii vor primi mai mulți bani la pensie în mai 2025. Vor încasa retroactiv banii, după 8 luni de întârziere

Imagini cutremurătoare cu Rareș Ion, tânărul care a murit după supradoză, filmate de Maru. Se vede clar cum i-a procurat substanțe interzise, deși neagă că ar avea o implicare. Prietena lui Rareș rupe tăcerea: "Își bătea joc de el"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies