N-ai mancat nimic mai bun! Prajitura cu capsuni, fara coacere!

N-ai mancat nimic mai bun! Prajitura cu capsuni, fara coacere!
N-ai mancat nimic mai bun! Prajitura cu capsuni, fara coacere!

Aceasta prajitura se prepara rapid, insa trebuie lasata la cuptor pentru a se intari.

 

Ingrediente:
cca 175 gr biscuiti graham
5 linguri unt nesarat si topit
cca 175 ml lapte
cca 450 gr capsuni proaspete, taiate in jumatate (pastreaza cca 100 gr pentru decorare)
1 plic budinca de capsuni
cca 100 gr crema de branza la temperatura camerei
cca 100 gr zahar fin
frisca
Mod de preparare:
1. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava.
2. Mixeaza biscuitii cu untul topit, ca sa obtii o compozitie omogena.
3. Pune compozitia in tava si intinde cat mai uniform.
Bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute.
4. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj, dupa care bag-o in frigider ca sa se raceasca de tot.
5. Mixeaza crema de branza cu 4-5 capsuni pisate si cu zaharul fin.
6. Adauga cca 200 gr de frisca si omogenizeaza iarasi.
7.
Scoate tava din frigider, acopera blatul cu un strat de capsuni, apoi cu cateva linguri de crema, din cea pregatita anterior.
8. Intinde budinca, apoi restul de crema, restul de frisca si decoreaza cu capsunile pastrate. Baga in frigider pentru cel putin doua ore.
Sursa

Ingrediente:

cca 175 gr biscuiti graham
5 linguri unt nesarat si topit
cca 175 ml lapte
cca 450 gr capsuni proaspete, taiate in jumatate (pastreaza cca 100 gr pentru decorare)
1 plic budinca de

capsuni
cca 100 gr crema de branza la temperatura camerei
cca 100 gr zahar fin
frisca

Mod de preparare:

1. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava.

2. Mixeaza biscuitii cu untul topit, ca sa obtii o compozitie omogena.

3. Pune compozitia in tava si intinde cat mai uniform. Bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute.


4. Pregateste budinca potrivit instructiunilor de pe ambalaj, dupa care bag-o in frigider ca sa se raceasca de tot.

5. Mixeaza crema de branza cu 4-5 capsuni pisate si cu zaharul fin. 

6. Adauga cca 200 gr de frisca si omogenizeaza iarasi.
7. Scoate tava din frigider, acopera blatul cu un strat de capsuni, apoi cu cateva linguri de crema, din cea pregatita anterior.


8. Intinde budinca, apoi restul de crema, restul de frisca si decoreaza cu capsunile pastrate. Baga in frigider pentru cel putin doua ore.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mama Ronei Hartner, devastată de durere, chiar dacă au trecut doi ani de când artista s-a stins din viață. Sora Ronei face declarații dureroase: “Rămâne nereparată.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Moldo face o MĂRTURISIRE INCENDIARĂ în faţa prezentatoarei TV, dezvăluind totul despre Ahmed și Veronica. Secretul lor a ieșit la iveală sub privirile tuturor, iar reacţiile din platou sunt DE NECREZUT. Andreea Mantea: "Care este scuza?" 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies