Monica Anisie, anunț de ultim moment! Schimbări majore în învățământ! „Nu vom mai avea...”


Monica Anisie a făcut un anunț extrem de important, prin care a relevat modul în care următorul an școlar va decurge. Urmează schimbări majore în învățământ.


In articol:

Monica Anisie a făcut un anunț de ultim moment, în ceea ce privește modul în care va decurge următorul an școlar, astfel încât elevii să poată participa la orele de curs în condiții de maximă siguranță.

Citeste si: Lovitură pentru elevii care susțin evaluarea națională și examenul de bacalaureat! Nu toți vor avea voie să participe la examen

Astfel, Monica Anisie, ministrul Educației, este de părere că vor exista schimbări majore în învățământ, pentru a se putea relua cursurile în toamnă, odată cu începerea noului an școlar. ,,În acest moment nu văd posibil să ne mai întoarcem în săli de clasă cu 30 și ceva de elevi. Este clar că trebuie să luăm măsuri pentru a reduce numărul de copii din clasă,” a declarat Monica Anisie, ministru al Educației.

Monica Anisie anunță schimbări majore în învățământ! 

Mai mult decât atât, ministrul Educației a mărturisit că există fonduri alocate pentru copiii din mediile defavorizate, pentru ca elevii să nu se mai afle în imposibilitatea de a studia la distanță, prin intermediul tehnologiei. 

Citeste si: Ministrul Educaţiei: Nu există nici măcar teoretic varianta anulării Bacalaureatului şi a Evaluării Naţionale

monica anisie, anunț, schimbări, învățământ,
monica anisie, anunț, schimbări, învățământ,

„Guvernul a alocat 150 milioane de lei pentru achiziția de tablete pentru copiii din medii defavorizate. De asemenea, sunt cursuri de formare pentru cadrele didactice. Ne dorim ca în septembrie niciun copil să nu mai fie în imposibilitatea de a apela la tehnologie,” a mai adăugat ministrul Educației, Monica Anisie.

Deși acestea sunt singurele măsuri anunțate până în momentul de față, ministrul Educației a declarat că mai multe reforme vor fi luate în considerare, în urma discuțiilor cu specialiști din domeniul sănătății, precum „analize de la epidemiologi și răspunsuri de la Ministerul Sănătății.”

Citeste si: Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Educației, Monica Anisie: Toți elevii vor avea acces la tehnologie


Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre examenul de BACALAUREAT 2020. Cum se va desfășura BAC-ul

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Lovitură pentru elevii care susțin evaluarea națională și examenul de bacalaureat! Nu toți vor avea voie să participe la examen

Schimbări majore pentru elevi! Nu vor mai susține aceste examene. Anunțul tocmai a fost făcut

Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Educației, Monica Anisie: Toți elevii vor avea acces la tehnologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri