Lovitură pentru elevii care susțin evaluarea națională și examenul de bacalaureat! Nu toți vor avea voie să participe la examen


Nu toți elevii care susțin anul acesta examenul de bacalaureat sau evaluarea națională vor avea voie să participe la examen. Iată ce condiții trebuie să respecte.


In articol:

Ministerul Educației a făcut un nou anunț, care îi vizează pe elevii din ani terminali, care vor susține examenul de bacalaureat sau evaluarea națională în doar câteva săptămâni. Dacă nu era destul stres pe umerii copiilor, noua lovitură venită din partea Ministerului Sănătății le poate da viața peste cap.

Citeste si: Schimbări majore pentru elevi! Nu vor mai susține aceste examene. Anunțul tocmai a fost făcut

Ministerul educației a reglementat valoarea temperaturii corporale admise în cazul elevilor care trebuie să susțină evaluarea națională și examenul de bacalaureat, iar copiii care vor avea temperatura corpului mai mare de 37.3 grade nu vor avea voie să participe la examen.

evaluarea națională, examenul de bacalaureat, elevi, lovitură, examen
evaluarea națională, examenul de bacalaureat, elevi, lovitură, examen

Comparativ cu valoarea prevăzută de Ministrul Sănătăți, în ordinul comun cu Ministrul Educației, noua temperatură reglementată este cu 0.3 grade celsius mai mare. Raed Arafat, Șeful DSU, a stabilit aceeași valoare (37.3 grade celsius) pentru accesul în spațiile comeriale, explicând că această referință a fost stabilită de specialiștii de la Organizația Mondială a Sănătății.

Citeste si: Probele Evaluării Naţionale vor avea loc în perioada 15 – 18 iunie, în condiţii speciale impuse de pandemie

Lovitură pentru elevi- nu toți vor participa la examenele pentru care s-au pegătit ani buni

În cazul anumitor persoane, există situații în care temperatura corporală este mai mare de 37.3 grade celsius, chiar dacă aceștia nu suferă de boli sau infecții. Spre exemplu, elevele pot avea la suferit având în vedere că, în perioada ovulației, temperatura corpului crește și poate depăși valorile admise de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății.

„Femeile la ovulaţie şi gravidele în primul trimestru pot avea, de asemenea, valori mai crescute ale temperaturii corporale, de 37,1-37,3 grade Celsius în medie.

Mai mult, temperatura bazală se poate menţine peste 37 de grade Celsius până la începutul trimestrului al doilea de sarcină, dacă au avut loc concepţia şi nidarea produsului de concepţie în uter,” se arată pe site-ul Ce se întâmplă doctore? (CSID)

Citeste si: Unul din trei elevi nu are acces la tehnologie, pentru a participa la școala online! Monica Anisie, gafă colosală


Abonează-te pe

Citește și:

Schimbări majore pentru elevi! Nu vor mai susține aceste examene. Anunțul tocmai a fost făcut

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Unul din trei elevi nu are acces la tehnologie, pentru a participa la școala online! Monica Anisie, gafă colosală

Incredibil! Ce se întâmplă cu elevii care nu pot participa la cursurile online? Cum vor trece clasa?

Ministrul Educației, despre întoarcerea elevilor la școală după terminarea ordonanței de urgență: „Ordinul va fi semnat săptămâna viitoare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 26 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță sunt într-o etapă foarte bună a vieții lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri