Anunț de ultimă oră din partea Ministrului Educației, Monica Anisie: Toți elevii vor avea acces la tehnologie


Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că instituțiile de învățământ vor fi pregătite pentru predarea online, iar elevii vor avea acces la tehnologie.


In articol:

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că instituțiile de învățământ vor fi pregătite pentru următoarele posibile valuri ale epidemiei de coronavirus. Astfel, instituțiile de îvățământ din întreaga țară vor avea posibilitatea de a susține cursurile exclusiv online, și la începutul următorului an școlar.

Citeste si: Școlile, închise și în toamnă?! Ministrul Educației: „Un moment de criză...”

Mai mult decât atât, Monica Anisie, Ministrul Educației, a propus ca, până în Septembrie, ministerul să asigure laptopuri sau tablete elevilor care nu au acces la tehnologie în momentul de față, iar profesorii vor participa la cursuri de formare profesională, pe parcursul verii.

anunț, ministrul educației, monica anisie, instituțiile de învățământ, elevii
anunț, ministrul educației, monica anisie, instituțiile de învățământ, elevii

Veste bună din partea Ministrului Educației, Monica Anisie: elevii vor primi laptopuri și tablete

„Redeschiderea școlilor depinde de evoluția epidemiologică. Mă voi gândi întotdeauna la siguranța și sănătatea copiilor, dar și a cadrelor didactice,” a mărturisit Ministrul Educației. Totodată, profesorii vor avea parte de pregătirea necesară pentru a susține cursurile on line, iar începând cu săptămânile următoare, se va lucra la un plan de măsuri ce vizează nu doar profesorii, ci și elevii.

Citeste si: Marcel Vela: Dacă starea de urgenţă va fi înlocuită cu starea de alertă, aplicarea amenzilor va continua pentru restricţiile în vigoare

anunț, ministrul educației, monica anisie, instituțiile de învățământ, elevii
anunț, ministrul educației, monica anisie, instituțiile de învățământ, elevii

„Săptămâna viitoare vom veni cu un plan de măsuri, un plan care să vizeze, pe de o parte, intervenție asupra elevilor și o intervenție asupra formării profesorilor. Trebuie să fim pregătiți ca în toamnă să desfășurăm un învățământ online, astfel încât să nu ne aflăm în situația în care suntem astăzi,” a mai spus Monica Anisie.

Astfel, potrivit spuselor Ministrului Educației, Monica Anisie, Ministerul se va asigura că tuturor elevilor le fa fi facilitat accesul la tehnologie, iar toți cei care nu dețin dispozitive prin care să se poată conecta online, pentru desfășurarea cursurilor, vor primi laptopuri sau tablete.

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila, despre redeschiderea școlilor: „Programul unităţilor de învăţământ trebuie regândit”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce avem voie și ce nu după 15 mai? Ce a stabilit președintele Iohannis?!

Soțul Monicăi Pop, ”umilit” de soție! Totul pleacă de la banii câștigați

Avem voie să părăsim județul, orașul, localitatea? Aici ai răspunsul

Anunț de ultimă oră! Specialiștii OMS au făcut anunțul, vom avea mai multe valuri de coronavirus!

Școlile, închise și în toamnă?! Ministrul Educației: „Un moment de criză...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri