Tot ce trebuie să știi despre examenul de BACALAUREAT 2020. Cum se va desfășura BAC-ul


Ministerul Educației, în frunte cu Monica Anisie, lucrează pentru a pune la punct examenul de BACALAUREAT 2020. Iată cum și când se va desfășura BAC-ul.


In articol:

Monica Anisie, Ministrul Educației, a mărturisit că în prezent se lucrează asupra calendarelor examenului de BACALAUREAT. Astfel, marea diferență din acest an este începerea sesiunii de examene cu probele scrise, acestea fiind urmate de competențe. Prima sesiune de examinare începe la data de 22 iunie, pentru cea de a doua lucrându-se în continuare.

Citeste si: Schimbări majore pentru elevi! Nu vor mai susține aceste examene. Anunțul tocmai a fost făcut

Întrebată despre solicitarea elevilor de a amâna examenul de BACALAUREAT, Monica Anisie a afirmat: „În toată această perioadă, am avut o comunicare cu Consiliul Național al Elevilor, chiar săptămâna trecută am avut o videoconferință cu reprezentanții lor și am discutat împreună mai multe aspecte, inclusiv cel al amânării examenului de bacalaureat.”

bacalaureat 2020, bac 2020, examenul de bacalaureat, monica anisie, ministrul educației
bacalaureat 2020, bac 2020, examenul de bacalaureat, monica anisie, ministrul educației

„Considerăm că 22 iunie reprezintă perioada cea mai bună pentru elevi. La momentul acesta, calendarele sunt în lucru și vor fi prezentate săptămâna viitoare,” a continuat Ministrul Educației, Monica Anisie.

Cum se va desfășura examenul de BACALAUREAT 2020

Probele examenului de BACALAUREAT se vor desfășura în condiții e maximă siguranță, atât pentru elevi, cât și pentru profesori, în conformitate cu un ordin ce va fi emis în perioada imediat următoare de Ministerul Educației.

În sălile de clasă vor intra câte maximum 10 elevi, sala va fi dezinfectată, iar elevii vor fi obligați să poarte echipament de protecție. Programa de examen cuprinde exclusiv materia din semestrul I, iar pe site-urile Ministerului Educației pot fi găsite teste, sub forma variantelor de examen, fie că vorbim despre BACALAUREAT sau Evaluarea Națională. 

Citeste si: Calendar BAC 2020. Când vor susține elevii probele?

bacalaureat 2020, bac 2020, examenul de bacalaureat, monica anisie, ministrul educației
bacalaureat 2020, bac 2020, examenul de bacalaureat, monica anisie, ministrul educației

Lovitură pentru elevi- nu toți vor participa la examenele pentru care s-au pegătit ani buni

Ministerul educației a reglementat valoarea temperaturii corporale admise în cazul elevilor care trebuie să susțină evaluarea națională și examenul de bacalaureat, iar copiii care vor avea temperatura corpului mai mare de 37.3 grade nu vor avea voie să participe la examen.

În cazul anumitor persoane, există situații în care temperatura corporală este mai mare de 37.3 grade celsius, chiar dacă aceștia nu suferă de boli sau infecții. Spre exemplu, elevele pot avea la suferit având în vedere că, în perioada ovulației, temperatura corpului crește și poate depăși valorile admise de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății.

„Femeile la ovulaţie şi gravidele în primul trimestru pot avea, de asemenea, valori mai crescute ale temperaturii corporale, de 37,1-37,3 grade Celsius în medie.

Mai mult, temperatura bazală se poate menţine peste 37 de grade Celsius până la începutul trimestrului al doilea de sarcină, dacă au avut loc concepţia şi nidarea produsului de concepţie în uter,” se arată pe site-ul Ce se întâmplă doctore? (CSID)

 

Citeste si: Incredibil! Ce se întâmplă cu elevii care nu pot participa la cursurile online? Cum vor trece clasa?


Abonează-te pe

Citește și:

Schimbări majore pentru elevi! Nu vor mai susține aceste examene. Anunțul tocmai a fost făcut

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Unul din trei elevi nu are acces la tehnologie, pentru a participa la școala online! Monica Anisie, gafă colosală

Incredibil! Ce se întâmplă cu elevii care nu pot participa la cursurile online? Cum vor trece clasa?

Anunț de ultimă oră! Raed Arafat: „15 septembrie este data!” Ce urmează să se întâmple?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
,,Eu nu pot să fac sport”. Cum a scăpat Oana Roman de kilogramele în plus fără să meargă la sala de fitness
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri