Mesajul emoţionant al Andreei Marin pentru mama sa. „Aş vrea să-mi fie permisă o vizită în Cer”


Andreea Marina scris în mediul online cu mesaj emoționant pentru mama ei.

Ființa care i-a dat viață a plecat din viața ei cu mulți ani în urmă, pe când ea era doar o copilă. Suferă la amintirea ei, și și-ar dori să îi fie permisă o vizită în ceruri.

Citeste si: Andreea Marin a fost la un pas de sinucidere. „A fost cumplit. Nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe“ VIDEO

Andreea Marin şi-a pierdut mama în urmă cu peste 35 de ani. „Ne întorceam de la mare şi a avut loc un accident de maşină. Mama a murit în braţele mele până la spital', a povestit cu lacrimi în ochi fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize-surprize' în urmă cu mai multă vreme.

Iată că acum, de 8 Martie, vedeta i-a transmis un mesaj mamei sale care se află în Ceruri.

„Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, macar azi. As vrea să-mi fie permisa o vizita în cer și as lasă totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Sa va fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Citeste si: Ce contine dieta Andreei Marin? Iata salata care o mentine in forma

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri