Masturbarea: de ce plăcerea e diferită şi cum afectează viaţa sexuală


Masturbarea: de ce plăcerea e diferită şi cum afectează viaţa sexuală

Masturbarea nu afecteaza in niciun fel viata ta sexuala. Iata de ce placerea e diferita si ce se intampla in vaginul tau


In articol:

Masturbarea: de ce plăcerea e diferită

Una dintre scenele iconice care îmi trec acum prin minte este cea din Sex and The City, mai exact, când Charlotte îi mărturiseşte lui Carrie în timpul unei clase de yoga ”Cred că mi-am distrus vaginul!”.

Motivul? Şi-a petrecut prea mult timp în dormitor cu ”The Rabbit”, un vibrator care, se pare că a făcut-o să aibă orgasm timp de cinci minute. Ştim, sună puţin deplasat. În continuare, personajul continuă să-i explice prietenei sale că se teme că în viitor nu va mai putea simţi plăcere atunci când se află în pat cu un bărbat, pentru că vibratorul ei este...prea bun.

Citeste si: Trucuri de sex oral pe care orice bărbat vrea să le încerci de VALENTINE'S DAY! Aşa îl faci pe el fericit, dar o să-ţi placă şi ţie

Masturbarea: de ce plăcerea e diferită

Charlotte nu este singura femeie (fictivă sau nu) care s-a temut de ceea ce se poate întâmpla la nivelul vaginului în urma masturbării excesive. Femeile care iubesc să aibă parte de un moment al lor se îngrijorează dacă acest lucru va duce la scăderea apetitului sexual atunci când se află în prezenţa unui bărbat. Sau cel puţin că vor avea un moment mai puţin satisfăcător alături de partenerul sexual.

Pe scurt? Masturbarea, chiar şi în exces, nu va afecta viaţa sexuală în niciun fel.

Citeste si: VALENTINE'S DAY! Poziții de amor în funcție de zodia ta

Masturbarea: de ce plăcerea e diferită

Totul se rezumă, de fapt, la ceea ce se întâmplă cu vaginul tău atunci când te masturbezi. Orice ajută la stimularea vaginului îl va face să devină mai sensibil şi mai lubrifiat.

Masturbarea sau orice altă formă de a oferi plăcere va ajuta la extinderea pereţilor vaginali. Acelaşi lucru se întâmplă şi în timpul penetrării. Singurul mod prin care masturbarea diferă de sex ţine de nivelul de excitare, care poate varia. De exemplu, unele femei se pot excita mai mult în timpul sexului, în timp ce altele atunci când se satisfac singure. Totul ţine de tipul de stimulare de care ai parte.
Acum, probabil te întrebi de ce sexul şi masturbarea se simt complet diferit.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Vaginul tău: ce spune în timp ce faci sex. Totul despre intimitatea ta, aşa cum nu ţi-a spus nimeni

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Horoscop sexual 2019. Secretul fiecarei ZODII și zonele erogene ale fiecărui nativ

"Soţul meu m-a învăţat să mă masturbez". Povestea femeii care a aflat că nu e niciodată prea târziu să descoperi plăcerea

Tehnici de machiaj pentru începători


DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri