Mărturiile cutremurătoare ale unor bărbaţi divorţaţi: ce ar schimba ca să-şi salveze căsniciile, dacă ar mai avea şansa


Au crezut că divorţul îi va ajuta să-şi refacă viaţa, dar s-a dovedit a fi cu totul diferit. Patru bărbaţi divorţaţi vorbesc despre greşelile pe care le-au făcut în timpul mariajului şi ce ar schimba dacă ar putea da timpul înapoi.

Greşelile şi lucrurile pe care şi-ar fi dorit să le facă altfel, ce au spus sau ce au ezitat să spună, lecţii importante pentru relaţiile viitoare şi regrete cu privire la ce n-au făcut bine în relaţiile anterioare.

Despre toate acestea au vorbit câţiva bărbaţi divorţaţi, în încercarea de a transmite un mesaj celor care încă îşi mai pot salva căsniciile, scrie Huffington Post.

Mi-aş fi dorit să merg la culcare în acelaşi timp cu soţia mea

„Chiar şi înainte de a începe să dormim în camere separate, noi nu mergeam la culcare împreună. Şi nu vreau să spun că nu mai făcem sex, doar că mergeam separat la culcare. Am înţeles că se formează o apropiere deosebită atunci când este cultivat obiceiul încheierii zilei împreună de către parteneri.

Împărtăşind experienţele de peste zi şi lucrurile care ne bucură sau ne macină se formează o legătură la care ar trebui să aspirăm cu toţii.“ - Adam Petzold

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Expert in beauty cu peste 20 de ani de experienta, Dana Sota ofera tipsuri de ingrijire a pielii de sub masca de protectie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri