Iti plac carnatii? Avem o reteta delicioasa pentru tine pe care o poti servi la pranz pentru ca, pana seara, sa elimini o parte din calorii.
"Sunt intrebat adesea ce mananc de obicei. Sau care-i mancarea mea preferata. De cele mai multe ori, raspunsurile mele atrag ridicari din sprancene si surprindere. Am auzit destul de des fraza “aaa, credeam ca astia asa ca tine, care gatesc tot felu’ de bunatati, mananca doar lucruri sofisticate”. Ma intreb de multe ori de unde vine ideea asta, mai ales pentru ca gatitul meu nu e sofisticat, mancarea mea e (sau vrea sa fie) simpla, fara incarcaturi inutile. in fine, ideea e ca nu as manca toata ziua scoici Saint Jaques imbaiate-n Porto si gatite sous-vide, prefer sa ma bucur de o rosie buna, o bucata de branza, o salata de vinete cum facea mama sau de niste carnati pe gratar, cu mustar sau alt sos iute, asa cum am facut pe 1 Iunie.
Am cumparat niste carnati (bratwurst) din carne de porc (90% porc, 10% diverse mirodenii, precis niste apa, precis conservanti, oricum, destul de cinstiti).
Salata simpla, din rosii gustoase, ceapa si castravete, sarate lejer si amestecate cu ulei de floarea soarelui si doi stropi de zeama de lamaie (rosiile au fost chiar dulci, aveau nevoie de sprijin).
O linie de mustar, o linie de Sriracha, gata pranzul", a scris bucatarul pe blogul sau.