Prepara-ti o reteta de supa verde care tine la distanta cancerul de colon.
Persoanele care au genele FADS1 si FADS2 sunt predispuse sa dezvolte teribila boala. Aceste gene cresc concentratiile de acizi grasi omega-6 proinflamatori in colonul tau.
Pentru a preveni cancerul la colon, consuma o dieta mediteraneana saraca in grasimi omega-6 care pot reduce nivelul inflamatiilor cu pana la 16%. In plus, trebuie sa incluzi in dieta mazare, broccoli, kale, varza, usturoi si galbenusuri de ou.
Reteta pe care ti-o propunem este supa verde. Este gata in 15 minute. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru opt portii.
2 lingurite de ulei de masline
1 ceapa medie, taiata grosier
3 catei de usturoi, taiati grosier
1,5 litri de supa de pui saraca in sare
3 maini de kale la abur
2 bucati de broccoli
1 kg de mazare congelada
4
oua fierte tari, taiate in bucati
120g de prosciutto copt si crocant
Mod de preparare
Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la caldura medie. Adauga ceapa si usturoiul si gateste-le pana cand se inmoaie, intre 6 si 8 minute. Adauga supa si fierbe amestecul. Adauga kale, broccoli si mazare. Gateste pana cand legumele sunt moi, in jur de 8 minute.
Foloseste un blender pentru a face un piure din toate ingredientele. Asezoneaza cu sare koser si piper negru. Serveste alaturi de oua si prosciutto.
O portie are 180 de calorii.
Sursa: prevention.com
Persoanele care au genele FADS1 si FADS2 sunt predispuse sa dezvolte teribila boala. Aceste gene cresc concentratiile de acizi grasi omega-6 proinflamatori in colonul tau.
Pentru a preveni cancerul la colon, consuma o dieta mediteraneana saraca in grasimi omega-6 care pot reduce nivelul inflamatiilor cu pana la 16%. In plus, trebuie sa incluzi in dieta mazare, broccoli, kale, varza, usturoi si galbenusuri de ou.
Reteta pe care ti-o propunem este supa verde. Este gata in 15 minute.
Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru opt portii. 2 lingurite de ulei de masline
1 ceapa medie, taiata grosier
3 catei de usturoi, taiati grosier
1,5 litri de supa de pui saraca in sare
3 maini
de kale la abur
2 bucati de broccoli
1 kg de mazare congelada
4 oua fierte tari, taiate in bucati
120g de prosciutto copt si crocant
Mod de preparare
Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la caldura medie. Adauga ceapa si usturoiul si gateste-le pana cand se inmoaie, intre 6 si 8 minute. Adauga supa si fierbe amestecul. Adauga kale, broccoli si mazare.
Gateste pana cand legumele sunt moi, in jur de 8 minute. Foloseste un blender pentru a face un piure din toate ingredientele. Asezoneaza cu sare koser si piper negru. Serveste alaturi de oua si prosciutto.
O portie are 180 de calorii.
Sursa:
prevention.com Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro