Majoritatea companiilor municipale dispar. Ce a declarat Nicușor Dan


Nicușor Dan vorbește despre locurile de muncă ale angajaților companiilor municipale înființate de vechea administrație.


In articol:

Nicușor Dan a vorbit marți seară, la un post de televiziune, despre majoritatea companiilor municipale care vor dispărea. Ce a declarat Primarul General al Capitalei.

Nicușor Dan, despre dispariția companiilor municipale

Nicușor Dan a specificat că dintre companiile municipale vor rămâne în picioare STB-ul( compania pentru transport public) dar și Termoenergetica plus Energetica. 

Primarul General al Capitalei a spus că angajații companiilor municipale care vor dispărea, vor fi preluați de către primărie, dar managerii vor rămâne fără joburi.

Citeste si: Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare  

„Asta-i viața, da!”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a fost întrebat în cât timp se va întâmpla această schimbare majoră.

nicusor dan companii municipale declaratie
șefii companiilor municipale riscă să-și piardă locurile de muncă[Sursa foto: PixaBay]

„Eu sper ca foarte curând, noua majoritate din Consiliul General să numească noile Adunări Generale, care să numească noile Consilii de Administrație, cu mandat să lichideze, adică să întrerupă contractele și bineînțeles, acolo unde sunt colective importante de oameni și valoroase, să le aducă către Administrație”, a declarat Nicușor Dan.

Cât despre alegerile parlamentare, Nicușor Dan are convingeri ferme pe care nu ezită să le facă publice.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre partidul AUR: "Își are originile în Partidul Comunist..."

„Eu în momentul acesta sunt foarte fericit că trei ani și jumătate nu mai avem alegeri. Am avut azi o ședință de Consiliu General, pe care am pregătit-o cu PNL și USR PLUS.

Toate proiectele pe care le-am propus au trecut de votul acestei majorități. Avem o majoritate care guvernează Bucureștiul și sunt foarte fericit cu această situație”, a spus Primarul General al Capitalei.

"Nu vreau să intru într-o polemică cu USR-ul și nu vreau, mai ales, să merg eu cu analiza pe care, sigur, foarte multă lume o face despre numeroasele discuții în spațiul public între aceste partide care urmau să guverneze. Nu vreau să intru cu analiza în această zonă”, a adăugat acesta.

nicusor dan despre companiile municipale declaratie
angajații companiilor municipale nu își vor pierde locurile de muncă[Sursa foto: PixaBay]

Întrebat de ce a votat cu PNL la alegerile generale, Nicușor Dan a declarat: „Am fondat USR, am plecat din USR acum trei ani şi jumătate(...) Și am expus public 6 argumente pentru care am spus că voi vota şi am şi votat PNL. În momentul de faţă sunt un primar independen t, nu sunt membru al unui partid politic. Cu toate astea, pentru că urmau niște alegeri foarte importante pentru România, am ieșit în spațiul public și am spus: 1. oricât de tare vă displace clasa politică, ieşiţi la vot pentru că e important, iată că a fost important, ne-a trecut glonţul pe la ureche şi 2. dintre opţiunile politice, care sunt departe de a fi perfecte în România, eu votez PNL și iată vă explic de ce” 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicușor Dan, anunț îngrijorător: „Nu putem să facem mai mult..."

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Carantină totală în București?! Marcel Ciolacu: „Nu se poate altfel."

Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare  

Klaus Iohannis, despre noile măsuri de prevenție: „Am discutat aceste lucruri cu..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri