Victor Ponta, ultimul interviu televizat, realizat înainte de a părăsi scena politică, în urma rezultatelor de la alegerile parlamentare  


#La “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul premier face o dezvăluire uluitoare despre viața sa de familie  

În această seară, la emisiunea  “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Victor Ponta se va afla în fața tirului de întrebări incomode, menite să lămurească o serie de chestiuni legate de cariera politică, cea de procuror, dar și despre viața sa de familie.

Mai mult, Victor Ponta va oferi, în exclusivitate, amănunte neștiute încă publicului despre o decizie radicală și un gest impresionant în ceea ce privește familia sa.

“Victor Ponta este un tip tânăr, un politician cu multă experiență, v ă  invit să  urmăriți interviul din această seară, în care acesta lămurește toate aspectele din viața lui, toate marile controverse care l-au însoțit, de la succesul fulminant încă de la vârsta fragedă, în cariera de procuror, până la succesul răsunător și evoluția foarte rapidă pe care a avut-o pe scena politică.

Ne vorbește, în exclusivitate, despre un gest extraordinar pe care l-a făcut la un moment dat. Ediția din această seară chiar trebuie urmărită, vom descoperi o altă latură a lui Victor Ponta, despre care nu se știa nimic ”, a spus Denise Rifai.  

Nu ratați un interviu memorabil cu fostul premier al României Victor Ponta, în această seară, de la ora 23:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, numai la Kanal D!

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Loredana Chivu, schimbare de look. Dansatoarea a slăbit brusc, iar acum este de nerecunoscut

Roxana Buzoiu a dat-o în bară cu limba engleză. Ce gafă a făcut pe TikTok

Ardei iuţi bulgăreşti în oţet. Cum prepari această rețetă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri