Nicușor Dan, anunț îngrijorător: „Nu putem să facem mai mult..."


Primarul General al Capitalei vorbește despre problema pe care toți bucureștenii au sesizat-o. „Aceasta este situația..."


In articol:

Problema căldurii din București nu se va rezolva în următorele trei luni, conform declarațiilor lui Nicușor Dan. Acesta menționează că nu se poate face mai mult decât s-a promis în campania electorală.

Nicușor Dan, despre căldura din București

„Nu putem să facem mai mult  decât am spus că vom face în campania electorală, din păcate.

Există un indicator. Acest indicator este câtă apă se pierde, așa numita apă de adaos. Această cantitate de apă este de trei ori mai mare decât acum 3 ani și este cu 50% mai mare față de acum un an. Țevile din București au cu 50% mai multe găuri decât acum un an și de trei ori mai multe găuri decât acum 3 ani.

Citeste si: Carantină totală în București?! Marcel Ciolacu: „Nu se poate altfel."

Asta este situația pe care am moștenit-o. Oricum sistemul ăsta mergea târâindu-se de ani de zile, s-a mai adăugat o chestiune – erau niște lucrări, tot de cârpeală, care s-a făcut în fiecare an vara și care anul acesta nu s-a făcut și aici este vina clară a fostei administrații, nu mai fac polemici politice că nu mai avem alegeri, dar este clar vina fostei administrații că toată această vară nu s-au făcut acele lucrări de mentenanță, de cârpeală care trebuiau făcute", a declarat Nicușor Dan.

nicusor dan caldura bucuresti
bucureștenii nu vor avea căldură nici în perioada următoare, conform declarațiilor lui Nicușor Dan[Sursa foto: PixaBay]

Nicușor Dan spune că singurul lucru care se poate face în această perioadă este informarea cetățenilor cu privire la problemele existente.

Citeste si: Propunerea AUR pentru funcția de premier: "Nu este membru de partid..."

De asemenea, acesta spune că există un număr de telefon la care bucureștenii pot suna pentru a afla cu singuranță când vor avea din nou căldură, în funcție de zona în care locuiesc.

nicusor dan declaratii caldura bucuresti romania
Nicușor Dan face precizări în legătură cu căldura din locuințele bucureștenilor[Sursa foto: PixaBay]

Primarul General al Capitalei sugerează că acestea sunt singurele lucruri care se pot face la momentul actual, dată fiind situația existentă.

"Nu mai spun de faptul că 4 ani nu s-au luat bani europeni și nu s-au făcut lucrările temeinice. Ce mai putem să facem în această iarnă este să acționăm cât de repede se poate și să informăm cetățenii despre asta. Se mai întâmplă un lucru – avem un call center la care am rugat și am detașat niște oameni din primărie care au fost foarte amabili să facă asta – se întâmplă să spunem oamenilor că o avarie durează de dimineață până seara, iar ei să constate că si a doua zi e frig. Sunt două fenomene pe care vreau să le explic – pentru că noi ne ducem, adică Termoenergetica se duce și cârpește, dă drumul, foarte fericit, am reparat avaria. Și pleznește imediat după – acesta este un fenomen.", a mai spus Primarul General al Capitalei.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicușor Dan, despre testarea bucureștenilor pentru Covid-19: „E bine să facem o testare masivă”

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Nicușor Dan, anunț despre sărbători: ”Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă"

Nicușor Dan este pus pe fapte! Concedieri în masă la Primăria Capitalei: „Îmi păstrez promisiunea: îi voi concedia!”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre vaccinul anti-COVID-19: "La fel ca şi în sezonul gripal..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe grâul pentru COLIVĂ

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri