Maioneză la minut, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente folosește. „Depinde cum o vrei. Chiar bun!”

Maioneză la minut, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente folosește. „Depinde cum o vrei. Chiar bun!”
Maioneză la minut, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente folosește. „Depinde cum o vrei. Chiar bun!”

Chef Ștefan Popescu a explicat cum realizează maioneza într-un minut.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țară, prezent atât în restaurante, cât și pe micile ecrane, în cadrul unei emisiuni culinare, ocupând poziția de jurat. A trecut de la a fi pompier, la bucătărie, urmându-și pasiunea și învățând cele mai bune trucuri în materie de mâncare din Marea Britanie, acolo unde a activat 2 ani. După ce s-a întors în țară, bucătarul a lucrat în hoteluri și restaurante cunoscute, acolo unde a surprins pe toți iubitorii gastronomiei.

Atunci când nu este la emisiune sau pe micile ecrane, chef Ștefan Popescu se află pe rețelele de socializare, locul unde împarte cele mai gustoase farfurii, rupte ca din revistele culinare. Explică, pas cu pas, cum pregătește tot ce avem nevoie pentru un mic dejun, prânz sau cină, iar din ingrediente puține și de calitate scoate adevărate opere de artă. Cei care îl urmăresc, speră să realizeze mâncăruri la fel de bune și gustoase, dar să și petreacă timp cât mai puțin în bucătărie.
Nu lipsesc nici deserturile, care odată realizate, pot aduna la aceeași masă pe toți cei dragi. Bucătarul vorbește adesea, în videoclipurile pe care le realizează, despre cum trebuie carnea gătită corect, cum sunt realizate sosurile delicioase pentru diferite tipuri de carne, cât trebuie să stea anumite preparate la cuptor, cum se fac vinetele umplute, perfecte pentru această perioadă, dovleceii pane, prăjiturile cu cireșe, în ton cu vara sau cornulețe cu ciocolată, pentru cei care iubesc deserturile fine.

Cum realizează chef Ștefan Popescu maioneza într-un minut?

Citește și: Care este secretul lui Chef Ștefan Popescu, pentru pârjoalele moldovenești? "Ți-e dor de gustul de acasă, de mirosul care umple bucătăria când mama sau bunica gătește?"

Citește și: Cornulețe cu ciocolată, făcute în casă, rețeta pregătită de chef Ștefan Popescu. “Laptele trebuie să fie cald, nu fierbinte, pentru că omoară drojdia și nu mai crește.”

De această dată, chef Ștefan Popescu a realizat maioneza într-un minut, iar după ce a pus ingredientele necesare într-un vas, s-a folosit de un blender de mână, amestecând cu viteză timp de un minut, maioneza devenind tare.

Ingrediente:

Citește și: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești de Sfântul Ilie 2025: Acesta te ajută să depășești orice obstacol în viață- kanald.ro

Citește și: „Inima mea nu acceptă cât te-ai chinuit pe un pat de spital” Familia tânărului ucis de un luptător K1 își strigă durerea și cere să se facă dreptate- stirilekanald.ro

  • Ouă
  • Muștar
  • Sare
  • Ulei
  • Lămâie

„Maioneză într-un minut. La această maioneză într-un minut ne trebuie ingredientele clasice care se pun la maioneză: ouă, ulei, sare, lămâie, muștar. Nu am inventat eu maioneza asta la minut, dar e timpul să o fac și eu.

Pun uleiul, ouăle, două lingurițe de muștar, lămâie și sare. Uite! Depinde cum o vrei. Maioneză la minut. Chiar bun!”, a povestit chef Ștefan Popescu.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care este secretul lui Chef Ștefan Popescu, pentru pârjoalele moldovenești? "Ți-e dor de gustul de acasă, de mirosul care umple bucătăria când mama sau bunica gătește?"

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Alertă maximă! A revenit CIUMA! Primul deces înregistrat în ultimii 18 ani! Autoritățile sunt ÎNGROZITE

Bomba zilei în SHOWBIZ! Condiția uluitoare pusă de Călin Geambașu în schimbul renunțării la proces. Ce i-a cerut artistul tatălui său: "Orgoliul încă nu îi permite un gest atât de simplu și firesc"

Eliminare șoc la „Tempting Fortune România”: O palmă l-a costat descalificarea: "Îmi pare rău şi imi cer scuze (…) M-a făcut să-mi pierd controlul…"

Lucian Viziru, dezvăluiri dureroase la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “N-aveam voie să pierd! Odată m-a ras pe cap, altădată mi-a luat rachetele și le-a facut cadou adversarului meu (…)!”

Lacrimi și durere fără margini la înmormântarea Luizei, tânăra mamă de 24 de ani care a murit după o cezariană: „L-a pupat pe băiețel, i-am făcut și poze. Cu astea am rămas”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies