Lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă înainte de sex


Greşeli pot fi făcute la începutul unei nopţi pasionale sau poţi strica totul chiar la final. Iată ce greşeli trebuie să eviţi, ca noaptea de pasiune să fie perfectă!


In articol:

Lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă înainte de sex Nu sări din pat să foloseşti toaleta

Este posibil să fi auzit că ar trebui să mergi la toaletă imediat după sex pentru a evita o infecţie a tractului urinar. Mergi la toaletă doar dacă este necesar, nu te forţa, spune Jennifer Bump, medic ginecolog la Colegiul de Medicină Baylor din Houston, SUA. În loc să fugi spre toaletă, stai în pat lângă partener şi bucuraţi-vă unul de compania celuilalt.

Citeste si: Masturbarea: de ce plăcerea e diferită şi cum afectează viaţa sexuală

Citeste si: S-a căsătorit cu bărbatul vieții ei și au plecat în luna de miere. Acolo a descoperit adevărul despre el. ”Simt că m-a mințit, sunt eu o ticăloasă?”

Lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă înainte de sex Nu faceţi abuz de alcool

Un pahar cu vin este perfect pentru a vă relaxa, astfel încât să vă bucuraţi de o noapte pasională. Aveţi grijă însă să nu faceţi abuz de alcool, pentru că poate să vă ruineze partida de amor. Bărbaţilor le va fi mai greu să ejaculeze, în timp ce, la femei, este mai dificil să ajungă la orgasm.

Lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă înainte de sex Nu luaţi o masă copioasă

Dacă îţi propui să ai o noapte fierbinte cu partenerul tău, ai grijă ce serviţi la cină. Există alimente precum cele bogate în fibre, dar şi cele care produc gaze la stomac pe care trebuie să le eviţi la cină, astfel încât să nu apară senzația de balonare.

În schimb, o mică bucată de ciocolată stimulează nivelul serotoninei, care creşte libidoul.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri