Ligi de la Puterea dragostei, de nerecunoscut! Ce intervenție estetică și-a făcut


Tânăra s-a filmat la scurt timp după intervenția estetică și a spus că este nemulțumită de rezultatul final, pentru că îi este greu să se recunoască.


In articol:

Ligi de la Puterea dragostei a reușit să îi uimească pe toți fanii emisiunii, după ce a trecut din nou pragul medicului estetician.

Încă din prima săptămână a emisiunii în care a fost concurentă, Ligi a fost desființată de către colegii săi de competiție din cauza faptului că a exagerat cu intervențiile estetice, însă ea a declarat că este extrem de mândră de felul în care arată și i-a sfătuit pe toți cei care sunt complexați

de aspectul fizic să rezolve într-un fel sau altul aceste probleme, pentru a se simți bine în pielea lor.

La un moment dat, în timpul certurilor cu Berna, Ligi a plâns zile întregi după ce a fost numită „Chucky” de către colega ei de competiție, dar s-a ridicat mai puternică și a reușit apoi să le demonstreze tuturor că este o persoană puternică, dar sensibilă.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a decis să își mai facă o mică ajustare, cu ajutorul esteticianului. Ligi a decis să își micșoreze puțin buzele, spre deosebire de cum au făcut în ultimele luni Ella, Berna, Bianca sau Andreea Pirui, care și-au mărit buzele cu acid hialuronic.

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei operatie estetica[Sursa foto: Instagram]

Pentru că a ascultat de sfaturile susținătorilor săi care i-au spus că buzele sale sunt exagerate din cauza acidului hialuronic, Ligi a decis să le micșoreze puțin, iar rezultatul este unul care i-a încântat pe toți.

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei operatie estetica[Sursa foto: Instagram]

Ligi de la Puterea dragostei, vânătă după intervenția estetică

După intervenție, Ligi i-a anunțat pe cei care o urmăresc că este puțin dezamăgită de noua sa înfățișare, mai ales că se obișnuise cu mărimea buzelor sale. În plus, aceasta s-a ales și cu o vânătaie în urma intervenției, un lucru obișnuit.

„Ce credeți că mi-am făcut astăzi? Niște buze superbe de botox! Sunt puțin inflamate acum, dar le-am conturat și le-am micit puțin. Mâine o să fie și mai frumoase că astăzi sunt inflamate. Au trecut doar câteva ore de la injectare și văd cât de micuță e buza de sus față de cea de jos. Mi se pare că e prea mare discrepanța între buza de sus și cea de jos în care nu am injectat soluție de topit acidul. Mă obișnuisem cu ele așa.... Sunt și puțin vânătă, dar nu mă doare!", a spus Ligi, pe Insta Story, imediat după intervenția estetică.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce părere are Bianca de la Puterea dragostei despre Mariana: „Eu nu cred că se potrivesc”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Akebono a spus adevărul despre Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „E posibil să îi placă bărbații!” Este o lovitură majoră!

Bianca Comănici, dezvăluiri în miez de noapte despre Livian de la Puterea Dragostei: „Încă îl iubesc. Vreau...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri