Ce părere are Bianca de la Puterea dragostei despre Mariana: „Eu nu cred că se potrivesc”


Ce spun Bianca și Cristian Comănici despre competiția Puterea dragostei și despre Mariana, tânăra de care concurentul a declarat că este interesat.


In articol:

Bianca Comănici și fratele său, Cristian, au vorbit despre ultimele întâmplări de la Puterea dragostei. Fiind obișnuită cu această competiție, Bianca i-a oferit fratelui său mai multe sfaturi pentru a putea ieși învingător în emisiunea matrimonială.

„El e mai prietenos, îi place în gașcă”, a recunoscut Bianca Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” despre fratele său.

„Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit. Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut”, a dezvăluit Cristian Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei” a Corneliei Ionescu, apoi a dezvăluit cum a reușit să îl manipuleze pe Cristian Marinescu în cadrul show-ului care s-a soldat cu două descalificări în ultima săptămână.

Cristian Marinescu a fost o săgeată pentru mine și vreau să vă spun cum l-am folosit încă din prima zi. I-am dat bombonica, la fel ca unui copil. Sau i-am luat-o, de fapt. Aveam un conflict cu Nicos și Marinescu a venit în casă. S-a împrietenit cu Nicos instantaneu și mi-am dat seama că aș putea să îl folosesc. L-am luat în prima seară de după filmări la masă la mine și l-am luat să vorbesc cu el. I-am spus că o să stau doar două luni în emisiune și că o să îmi pun toți susținătorii să îl voteze, că îl văd frumos și înalt, că o să crească frumos, moment în care s-a luminat la față și i-am zis că dacă va face cum îi spun eu va fi foarte bine pentru el.

În momentul în care a fost eliminat, i-am spus că dacă va spune că este vina lui Nicos în totalitate, îl voi aduce înapoi în casă. Lucru pe care l-am și făcut indirect. Și, nu știu, mi se pare un om foarte manipulabil. Știu că o să îmi iau multe înjurături și că o să se spună că sunt un om periculos, dar am fost atacat de foarte multe ori în emisiune de Nicos, acum îmi este un prieten bun. Dar, în momentul respectiv eram adversari. M-a atacat cu foarte multe lucruri. Eu aveam conflictele mele cu Alexandra, iar el din cavalerism a încercat să mă denigreze pe mine pentru a o apăra pe ea”, a recunoscut Cristian Comănici ce planuri a făcut cu Marinescu.

Alexandra și Marinescu sunt instigatorii șefi. Au văzut că prinde chestia asta. Ataci puțin pe cineva, apoi te retragi. Ei sunt coordonatorii”, a mai spus Cristian.

Fiind câștigătoarea celor două sezoane, Bianca i-a dat mai multe sfaturi fratelui său, de care însă tânărul nu a ținut cont.

„Eu încerc să îi dau sfaturi, dar nu mă ascultă deloc și mă enervează. Eu nu sunt de acord cu prieteniile în casă, cu găștile. Înțeleg să ai o persoană apropiată, că avem nevoia să vorbim cu cineva, dar să fii într-o gașcă nu, pentru că sunt șerpi. La un moment dat, toți te vor trăda. Este destul de periculos să îți petreci tot timpul cu astfel de șerpi, că nu știi ce se va întâmpla. Nu toți au venit cu scopul de a cunoaște pe cineva. Ei sunt într-o competiție. E o nebunie totală, sunt oameni care vor să câștige”, a mai spus Bianca.

Cristian Comănici și Bianca
Cristian Comănici și Bianca la Totul despre Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

„Bianca mi-a zis bine, vino acasă. M-a făcut psihologic. Și am stat și m-am gândit. Am zis, gata, vreau să plec. Singura persoană căreia vreau să îi demonstrez ceva este ea, că mi-a zis că nu o să fac față. I-am zis că trebuie să rămân”, a dezvăluit și Cristian despre cum a reușit Bianca să îl determine să rămână în casa Puterea dragostei.

„I-am spus că nu ai cum să pleci. Te enervează unul? Pe mine nu m-au ținut susținătorii. I-am zis apoi că nu este făcut pentru așa ceva și i-am zis hai acasă”, a mai spus Bianca.

Ce spune Cristian de la Puterea dragostei despre relația cu Mariana

„Momentan am o afinitate cu Mariana. A fost o analiză. Voiam să spun că Mariana nu pupă pe obraz. Ea te pune la încercare, ea vrea să vadă dacă chiar ții la ea. Stă și se uită la tine cum reacționezi. Eu o înțeleg, mie mi-a spus mai multe din trecutul ei, motiv pentru care nu mai are încredere în bărbați și caută măcar respect. Mi-a spus că ea mă crede că o plac. Am făcut niște greșeli. Am ieșit la masă cu două turiste. Mi-a spus că dacă tu faci lucrurile astea în momentul în care ai declarat că vrei să ai o relație cu mine și tu deja... Cred că orice femeie vrea să fie în centrul atenției unui bărbat. Femeia are nevoie de foarte multe lucruri. Dacă ajungi să adori o femeie, înseamnă că are multe de oferit”, și-a recunoscut Cristian sentimentele.

„Urâtă metoda asta. Nu e ok. E urât să facă asta. Ai fost la hotel cu două fete. Ei, și ce? Ești și tu bărbat. Dacă aveai o relație cu ea... Hai măi lasă-mă, nici nu v-ați pupat. Cornelia, ei nu încalcă regulamentul deloc. Bărbatul ăsta e de două luni în competiție. Și ea stă ca o gazelă, hai, răsfățați-mă. Hai să fim serioși, că nu e chiar așa. La Puterea dragostei, totul trebuie să fie de ambele părți.

Și bărbatul, și femeia. Nu doar femeia să aștepte. Eu nu cred că se potrivesc. Și ea ce îți oferă? Ea ce vrea? Mie nu îmi place genul ăsta. Nici nu s-au ținut de mână. Eu zic că îi place de George, așa am simțit eu. Erau Mariana lângă George și vorbeau despre tine. Dacă îți place de el, inițiezi și tu ceva”, a declarat Bianca dezamăgită de comportamentul Marianei față de fratele său.

„Ea e genul de femeie care preferă să fie curtată. Am ajuns să o simpatizez pe Mariana datorită lui George. Mona stătea în cameră cu Mariana. Am început să vorbim puțin, apoi în emisiune și a început să îmi placă. Apoi m-am mai ponderat”, a mai recunoscut Cristian despre cum a început să o îndrăgească pe Mariana.

 

 


Citește și:

Akebono a spus adevărul despre Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „E posibil să îi placă bărbații!” Este o lovitură majoră!

Bianca Comănici, dezvăluiri în miez de noapte despre Livian de la Puterea Dragostei: „Încă îl iubesc. Vreau...”

Larisa Judele de la Puterea dragostei, disperată că ar putea avea Covid-19: „Abia mă țin pe picioare”

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

După despărțirea de Livian, soarele a strălucit și pe strada ei! Bianca Comănici a făcut cel mai frumos anunț

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri