Akebono a spus adevărul despre Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „E posibil să îi placă bărbații!” Este o lovitură majoră!


Akebono a fost eliminat din casa Puterea Dragostei, după ce a avut un incident cu Cristian Marinescu, proaspăt revenit la celebra emisiune, iar „Ake” a realizat mărturii halucinante despre rivalul său.


In articol:

Akebono a fost eliminat de la Puterea Dragostei, după ce a avut un conflict de zile mari cu rivalul său Cristian Marinescu, proaspăt revenit în casa iubirii. Astfel, după eliminare, tânărul a fost invitat în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, de unde a realizat dezvăluiri cutremurătoare la adresa sexualității lui Marinescu, și nu numai.

Potrivit lui Akebono, Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei l-a provocat o vreme îndelungată și a explicat că din cauza acestuia a fost eliminat, fapt pe care îl regretă nespus.

Akebono și Marinescu
Akebono și Marinescu au fost rivali de la intrarea lui Cristian în casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură YouTube]

”El venea la masă cu noi și stătea și ”culegea” așa, cu coada ochiului. Vorbeam cu Paul sau cu George anumite subiecte, el nu intervenea dar stătea și se uita. Le calcula și nu ni le spunea pe loc.

În plus, mai venea și spunea niște aberații pe care nici el nu le credea. Că George vinde haine de la SH, fel de fel de chestii nefondate. Ținta lui am fost eu de la bun început. A vrut să iasă în evidență prin mine.(...)

Timp de două săptămâni, și-n platou, și-n spatele platoului, aceeași nervi, întinși la maxim. Spunea despre Paul că este pitic, lucruri urâte, nici nu pot să spun. Au fost tot felul de tâmpenii pe care el le-a zis.”, a mărturisit Akebono, la „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Bătaia dintre Akebono și Marinescu de la Puterea Dragostei- mit sau realitate?

Mai mult, Akebono a explicat că incidentul produs în casa „Puterea Dragostei” nu a reprezentat o bătaie potrivită, pentru că deși a fost provocat în nenumărate rânduri de Marinescu, aflat față în față cu dușmanul său, tânărul a fugit cât de repede a putut.

”Nu a ieșit o bătaie în adevăratul sens al cuvântului. A fost o altercație. El s-a smucit, nu a ieșit o bătaie la propriu.”, a continuat Akebono.

Akebono
Akebono înainte să fie eliminat de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Captură YouTube]

Totodată, proaspăt eliminat de la Puterea Dragostei, Akebono a comentat și faptul că Marinescu nu a pus ochii pe nicio fată până acum, fapt pe care îl consideră extrem de dubios. Probabil pentru a-l înțepa pe rivalul său, Ake a explicat că este foarte posibil ca Marinescu să aibă altă orientare sexuală, pentru că nu își explică de ce nu este atras de oricare dintre concurente.

”Nu are nici un Dumnezeu în emisiunea aia. Nu-i place de nici o fată, nu se înțelege cu băieții. Nu știu de ce nu-i place nici o fată, e posibil să-i placă bărbații. Suntem într-o lume liberă. O să facem o casă a dragostei special pentru el.”, a conchis Akebono la ”Totul despre Puterea Dragostei” by Cornelia Ionescu. 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, dezvăluiri în miez de noapte despre Livian de la Puterea Dragostei: „Încă îl iubesc. Vreau...”

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Larisa Judele de la Puterea dragostei, disperată că ar putea avea Covid-19: „Abia mă țin pe picioare”

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri