Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”


Livian de la Puterea Dragostei urmeză să lanseze o nouă piesă, iar versurile extrem de tăioase par a fi dedicate fostei sale iubite, Biancăi Comănici.


In articol:

Cel mai iubit concurrent de la Puterea Dragostei, Livian, fiul lui Nelson Mondialu, s-a lansat în muzică în urmă cu doar câteva săptămâni și se pare că tânărul este pregătit să spargă din nou topurile muzicale. În următoarea perioadă, Livian va lansa o nouă piesă alături de prietenul său, Tarzy, și a postat deja teaser-ul melodiei intitulată „Caracter Pervers”.

Videoclipul a fost filmat în București și o are în prim plan pe actuala iubită a fostului concurent de la Puterea Dragostei, Neagu Florentina. După publicarea promo-ului, fanii emisiunii și ai celor doi foști concurenți s-au dus imediat cu gândul la faptul că piesa este dedicată Biancăi Comănici, pentru că există mai multe versuri car fac referire la câștigătoarea Puterea Dragostei, care s-a iubit cu Livian mai bine de un an.

Piesa lui Livian îi este dedicată Biancăi Comănici, câștigătoarea Puterea Dragostei?!

Piesa lui Livian începe sugestiv, cu un vers care face trimitere directă la Bianca Comănici, fosta iubită a fiului lui Nelson Mondialu. „Lupul va fi mereu personajul negativ, dacă lăsam vulpea să spună povestea.”, este primul vers al piesei, vers pe care Livian l-a și postat pe rețelele sale de socializare, imediat după ce i-a spus „adio” Biancăi de la Puterea Dragostei, pentru a fi împreună cu Florentina.

Mai mult decât atât, fanii emisiunii și-au dat seama imediat că întreaga piesă va fi dedicată Biancăi, chiar dacă nu în sens pozitiv, pentru că dacă fiul lui Nelson Mondialu este „Lupu”, frumoasa brunetă era alintată de către Livian „vulpe”. Mai mult decât atât, un alt vers regăsit în promo-ul piesei este extrem de acid și face trimitere către o relație care s-a încheiat într-un mod neplăcut: „Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat...”.

Rămâne de văzut dacă Livian va face vreo declarație oficială cu privire la persoana căreia îi este dedicată noua sa melodie, însă primul său single, „Stai cu mine pentru like-uri” a fost lansat cu doar câteva zile înainte ca Livian și Bianca să își spună „adio” pentru totdeauna și să înceapă un adevărat război al declarațiilor.


Abonează-te pe

Citește și:

Suferință nemărginită pentru Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Am nevoie de voi…”

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

Carmen de la Sălciua și Jador formează cel mai nou cuplu din showbiz?! ”Sper ca lumea să...”

Bianca Comănici, câștigătoarea „Puterea Dragostei” a fost bătută?! Primele declarații: „Vor să...”

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri