De cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, de fapt! Bianca va avea un șoc


Florentina Nicol Neagu a dezvăluit de cât timp se iubește cu Livian de la Puterea dragostei, dar și ce părere are despre Bianca Comănici.


In articol:

Noua iubită a lui Livian de la Puterea dragostei, Florentina Nicol, a răspuns mai multor întrebări despre relația pe care o are cu fostul iubit al Biancăi Comănici.

Tânăra în vârstă de 29 de ani și Livian s-au mutat deja împreună și sunt mai fericiți ca niciodată să petreacă 24/24 de ore împreună. Cei doi merg împreună la sală și în oraș și se filmează ori de câte ori au ocazia.

Florentina a decis să răspundă unor întrebări incomode pe care le-a primit pe contul său de Instagram în ultima perioadă.

Tânăra s-a dat de gol și a recunoscut că locuiește cu Livian de aproape două luni de zile. Însă Livian, în timpul finalei Puterea dragostei care a avut loc pe data de 26 iulie, a locuit mai bine de o săptămână cu Bianca, iar relația cu Florentina a ieșit la iveală la finalul lunii august, în timpul unui Live la Wowbiz.

Iubita lui Livian raspunsuri
Iubita lui Livian, Florentina Nicol[Sursa foto: Instagram]

În plus, Florentina a mai spus că-l știe pe Livian de fix opt luni, timp în care acesta se afla în casa Puterea Dragostei, chiar în perioada în care fiul lui Nelson Mondialu și Bianca s-au despărțit. Abia acum s-a aflat de cât timp vorbesc cei doi, iar Florentina a ținut să se știe că au vorbit doar în perioada în care el era singur.

Alți internauți au vrut să știe dacă Florentina a fost în Turcia, pe vremea când Livian era în emisiune, iar ea a spus că nu a fost niciodată.

De asemenea, Florentina a fost întrebată ce părere are despre Bianca, iar tânăra a dezvăluit că nu are nicio părere pentru că nu o cunoaște, dar că o consideră o femeie frumoasă.

Iubita lui Livian, amenințată: „Achită datoria, că dacă nu facem urât”

Florentina a primit un mesaj de amenințare în dreptul unui videoclip al lui Livian.

„Nicol, vezi, cred că nu ai uitat, pe 27 la București, ai programat cele două ședințe cu mine și cu Claudiu M. Văd că te-ai culdușit la țigani, nu ne interesează. Achită datoria, că dacă nu facem urât. Să îmi răspunzi cum știi, și de unde știi, noi plecăm vineri la București, sper că apartamentul l-ai lăsat curat și pregătit, da?”, a postat un internaut în dreptul vlogului fiului lui Nelson Mondialu, aducând în discuție ocupația Florentinei.


Citește și:

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat cea mai importantă decizie! „Toată viața!”

Ella de la Puterea Dragostei a fost surprinsă cu un bărbat celebru! Cei doi sunt împreună?

Împăcare de zile mari la Puterea Dragostei?! Philip de la Puterea Dragostei, declarație de dragoste live, pentru frumoasa Berna: „Iubito, să știi că...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri